Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

MONTÖRER TILL SOLNA SÖKES

Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du ha ett fysiskt jobb och är en händig montör? Har du möjlighet att påbörja ett uppdrag omgående? Då är det dig vi söker!

Vad erbjuder rollen?
Vi söker nu montörer på heltid till vår kund i Solna. Som montör bör du vara händig och inte ha något emot att spendera dina dagar med att bygga och skruva. Du kommer i den här tjänsten helt utgå ifrån Solna och uppdraget ska startas omgående och pågå under 6 månader med möjlighet till förlängning. För den här tjänsten kommer du som montör att bli säkerhetsklassad.

Arbetstider: 07-16
Meriterande: Truckkort


Vem är du?
Som person är du händig, noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare är du en problemlösare som gärna samarbetar med andra. Det kommer krävas en högstandard på det du utför vilket är något du drivs av. Vidare är du praktiskt lagt och trivs med att spendera dina dagar att arbeta med händerna och lösa problem som uppkommer. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 25/8. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.