Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Norsktalande säljare

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Kan du flytande norska, brinner för försäljning och vill vidareutvecklas i din karriär? Skapar du långsiktiga relationer och är en resultatorienterad person? Då har vi utmaningen för dig!

Vad erbjuder vi?
* Unik målgrupp
* Goda utvecklingsmöjligheter
* Varmt och familjevänligt affärsklimat
* Fast lön + generös provisionsmodell
* Möjlighet till hybridarbete två dagar i veckan efter introduktionsperiod.

Bolagets verksamhet har som syfte att främja och underlätta samarbetet och kommunikationen mellan skolan och näringslivet. Bolaget har sitt kontor centralt placerat i Stockholms innerstad med bra kommunikationsmöjligheter. Mer information om vår kund ges vid personlig kontakt.

Vem söker vi?
* Fullständig gymnasial utbildning
* Flytande norska i både tal och skrift
* God förståelse för svenska i tal och skrift
* Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med/mot kunder
* Dig med tålamod, målmedvetenhet och en god samarbetsförmåga
* Meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning och mötesbokning.

Vi söker dig med en brinnande passion för försäljning och att skapa kundnöjdhet. Du har en positiv attityd ett inre driv att prata med kunder, göra affärer och se resultat. För att trivas långsiktigt i den här rollen ser vi att du är en självständig och trygg person som tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad innebär rollen?
* Driva säljprocessen.
* Prospektering.
* Vårda kundrelationer.
* Utöka kundbasen.
* Kundmöten i Norge förekommer ungefär en gång per månad, vilket ger dig möjlighet att bygga starka relationer med våra norska kunder.
* Nära samarbete med marknadsföringsteamet.

Rollen innefattar att du utvecklar egna kunder, vårdar befintliga kundrelationer, driver säljprocessen mot färdigställande och utökad kundbas med fokus på Norge. I första hand ligger fokuset på prospektering och hålla en hög aktivitet, sedan vårda kundrelationer och mer komplexa affärer med ledande beslutsfattare i organisationer, myndigheter och företag.

Uppdraget är måndag till fredag, med 37,5 timmar per arbetsvecka. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av 2Complete med goda chanser till förlängning eller övertag av vår kund. Vi ser gärna att du kan starta omgående men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren