Hoppa till innehÄll

Senior redovisningsekonom sökes till Titanium Gateway! 🚀

Publiceringsdatum
17 juni 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjÀnsten

Titanium GatewayÀr global leverantör av titan och speciallegeringar för kritiska applikationer inom medicinimplantat, bil- och flyg/rymdindustri, kemisk industri, offshoremarknaden, försvarsindustrin, sportutrustning och andra högteknologiska tillverkningssektorer.De söker nu en senior redovisningsekonom till sitt kontor i JÀrfÀlla i och med att debefinner sig i en stark tillvÀxtfas, dÀr du som redovisningsekonom kan fÄ stor möjlighet till att pÄverka företagets riktning framÄt. Deras största engagemang ligger i att erbjuda en utmÀrkt och oslagbar personlig service, dÀr utgÄngspunkten Àr motiverade och engagerade anstÀllda som alltid siktar pÄ högsta tÀnkbara kundnöjdhet och kvalitetgenom alla processer i hela verksamheten.

Titanium Gateway harett team pÄ Ätta kollegor i Sverige, Finland och Tyskland med en stark företagskultur. Det Àr ett sammansvetsat gÀng som flera gÄnger om Äret Äker pÄ resor och hittar pÄ andra spÀnnande aktiviteter. Detta Àr ett expansivt bolag som stÀndigt befinner sig i utvecklings- och tillvÀxtfas och ser ljust pÄ framtiden. Vill du vara med pÄ resan och Titanium Gateways framgÄngar?

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hosTitanium Gateway kommer du att ansvara över företagets ekonomimed stöttning frÄn ledningen. Du kommer utöver sedvanlig ekonomihantering jobba aktivt med att ta fram statistik och KPIer som kommer fungera som underlag för företagets strategiska beslut framÄt. Dina ansvarsomrÄden inkluderar:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra, frĂ„n ax till limpa
  • Fakturering
  • Löpande redovisning
  • MĂ„nadsbokslut och stöd vid Ă„rsbokslut
  • Rapportering till SCB
  • Deklarationsarbete
  • Arbeta med KPIer
  • Utforma likviditetsprognoser
  • Myndighetskontakt
  • Löner för fem medarbetare i Sverige
  • Samverka med löneansvariga i Finland och Tyskland

Med tiden finns Àven goda chanser för rÀtt person att utvecklas och fÄ Àn mer ansvar och möjlighet att pÄverka företagets riktning.

Vi söker dig

Som Àr driven, sjÀlvgÄende och har flera Ärs erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete frÄn en roll dÀr du haft stort eget ansvar över ekonomi. Du har ett analytiskt förhÄllningssÀtt, Àr strukturerad och kan arbeta effektivt utan att tumma pÄ kvaliteten. Vidare Àr du en problemlösare som drivs avatt förbÀttra processer och rutiner för bÄde dig sjÀlv och andra.

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning
  • Flera Ă„rs erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
  • God förstĂ„else för ekonomiprocesser och konton
  • God systemvana och hanterar Excel
  • Kommunicerar obehindrat pĂ„ svenska och engelska

Meriterande

  • Erfarenhet av lagerredovisning

Övrig information

Start: OmgÄende

Plats: JÀrfÀlla, Stockholm

Omfattning: Heltid

AnstÀllningsform: Tillsvidare, med inledande provanstÀllning

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

En bakgrundskontroll kan komma att genomföras pÄ slutkandidat. Vi anvÀnder bakgrundskontroller frÄn SRI. HÀr kan du lÀsa mer om hur en bakgrundskontroll gÄr till: Vanliga frÄgor och svar om bakgrundskontroller.

    Om Titanium Gateway

    Titanium Gateway Àr global leverantör av titan och speciallegeringar för kritiska applikationer inom medicinimplantat, bil- och flyg/rymdindustri, kemisk industri, offshoremarknaden, försvarsindustrin, sportutrustning och andra högteknologiska tillverkningssektorer. Företagets största engagemang ligger i att erbjuda en utmÀrkt och oslagbar personlig service, dÀr utgÄngspunkten Àr motiverade och engagerade anstÀllda som alltid siktar pÄ högsta tÀnkbara kundnöjdhet och högsta kvalitet, genom alla processer i hela verksamheten.HÀng med pÄ deras spÀnnande resa!

    Om Wrknest

    PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ. Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄ www.wrknest.se.

    Ansök nu

    Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    04 december 2024 (161 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se