Hoppa till innehÄll

Projektingenjör till ES Infra đŸ‘·

Sista ansökningsdag
06 mars 2025 (159 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 september 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjÀnsten

Vi söker nu förElektrosignal Infras (ES Infra) rÀkning att en erfaren projektingenjör! Som projektingenjör fungerar du som projektledarens högra hand och hanterar administrativa arbetsuppgifter och stöttar teamet strategiskt.Du kommer att fÄ möjlighet att spela en nyckelroll i utbyggnaden av Stockholms tunnelbana och tvÀrbana och dÀrmed bana vÀg för ett mer kontaktnÀra Stockholm.ES Infra har sitt kontor i Farsta, men du kommer troligen att sitta större delen av din tid ute pÄ projektets etablering.

Detta Àr en direktrekrytering till ES Infra, dÀr vi pÄ Wrknest sköter rekryteringsprocessen. DÀrför önskar vi att all kontakt sker via oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att spela en viktig roll i projektteamet och fungera som en central stödfunktion mellan projektledaren och arbetsledaren.Du ansvarar för att utföra de administrativa uppgifter som projektledaren delegerar genomatt:

  • Sköta kostnadsuppföljning och prognoser för projektet.
  • Skapa och följa upp kring tidsplaner med fokus pĂ„ att optimera resursanvĂ€ndningen och sĂ€kerstĂ€lla att tidsfrister hĂ„lls.
  • Assistera projektledaren i risk -och sĂ€kerhetshantering.
  • Stötta i KMA-hantering.
  • Sköta kontakt med underentreprenörer och leverantörer.
  • Arbeta medÄTA-hantering, AMA och upprĂ€ttande av mĂ€ngdförteckningar, dĂ€r du ansvarar för att sĂ€kerstĂ€lla korrekta berĂ€kningar och dokumentation i projektet.

Vi söker dig som har

  • Eftergymnasial utbildning inom elektroteknik, byggteknik eller motsvarande.
  • Erfarenhet av liknande roll sedan tidigare.
  • B-körkort.
  • Mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vid denna rekrytering lĂ€gger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dĂ„ de Ă€r avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstĂ„r att man inte kan allting frĂ„n början – men du ska ha en vilja att lĂ€ra dig! DĂ€rför söker vi dig som Ă€r flexibel, kommunikativ och strukturerad. Som person Ă€r du Ă€ven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Januari 2025

Plats: Farsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

AnstÀllningsform: Tillsvidare, med inledande provanstÀllning.

För denna tjÀnst kommer en bakgrundskontroll att genomföras innan anstÀllning.

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Elektrosignal Infra erbjuder företag, statliga verk, landsting, kommuner och myndigheter rÄdgivning, konstruktion, projektering, installation, underhÄll, service och besiktning inom el, signal, tele, kanalisation och mark. Medarbetarna har lÄng erfarenhet frÄn komplexa projekt inom exempelvis Trafikverket, Stockholms tunnelbana, Roslagsbanan mfl.

Om Wrknest

PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄwww.wrknest.se.

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2025 (159 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se