Hoppa till innehÄll

GMP-ingenjör till Cellcolabs 👹‍🔬

Sista ansökningsdag
15 februari 2025 (140 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjÀnsten

Cellcolabs utökar nu sitt produktionsteam med ytterligare GMP-ingenjörer!De söker drivna och noggranna personer med passion för industriell produktion.I denna roll kommer du att bli en central del av teamet som arbetar med tillverkningen av Cellcolabs högkvalitativa mesenkymala stromaceller (MSCs). Dessa celler, som produceras enligt strikta GMP-standarder, anvÀnds för forskning inom pre-kliniska och kliniska prövningar och har visat lovande resultat i behandling av kroniska sjukdomar som Alzheimer, Parkinson och reumatism. Cellcolabs fokuserar pÄ att skala upp produktionen för att möta den globala efterfrÄgan och göra avancerad stamcellsforskning tillgÀnglig för fler.

I denna tjÀnst kommer du att specialisera dig pÄ GMP-produktion och arbeta i Cellcolabs kvalificerade och validerade anlÀggning. Du kommer att spela en viktig roll i företagets uppdrag att minska kostnaderna för stamcellsterapier genom effektiv storskalig produktion. Cellcolabs vision Àr att tillhandahÄlla högkvalitativa, GMP-kompatibla celler till en global marknad och pÄ sÄ sÀtt bidra till nÀsta stora biotekniska genombrott.

I rollen kommer du att bli en del av ett snabbvÀxande och kvalificerat team dÀr varje medarbetare bidrar till Cellcolabs vision om framtidens sjukvÄrd. Cellcolabs söker en person som vill utvecklas inom produktion och Àr redo att göra en skillnad i ett företag som stÀndigt vÀxer och utvecklas.

Detta Àr en direktanstÀllning till Cellcolabs, dÀr Wrknest sköter rekryteringsprocessen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som GMP-ingenjör kommer du att ingÄ i produktionsteamet och arbeta operativt med utveckling och produktion av cellterapiprodukter. Eftersom bÄde anlÀggningen och produktionen Àr nya, kommer du att vara med och etablera rutiner, skapa dokumentation och överföra metoder till den nya produktionsmiljön. Du kommer bland annat att:

  • Tillverka avancerade cellterapiprodukter enligt GMP-standarder (B-klass).
  • Delta i omgivningshygienprovtagning av produktionslokalerna.
  • Medverka i dokumenthantering samt arbete med kvalificering och validering enligt GMP.
  • Hantera förrĂ„d och materialflöden.
  • Analysera och utvĂ€rdera resultat och data.

Vi söker dig som har

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom biokemi, kemiteknik eller likvĂ€rdigt omrĂ„de.
  • Erfarenhet av arbete inom lĂ€kemedelsproduktion enligt GMP-standard.
  • Goda kunskaper i engelska.

Vi ser det som meriterande med

  • Tidigare erfarenhet av cellodling.
  • Erfarenhet av aseptiskt arbete och arbete i B-klass (starkt meriterande).
  • Erfarenhet av arbete med mesenkymala stromaceller.
  • Kunskaper i svenska

Vid denna rekrytering lĂ€gger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dĂ„ de Ă€r avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstĂ„r att man inte kan allting frĂ„n början – men du ska ha en vilja att lĂ€ra dig! DĂ€rför söker vi dig som Ă€r företagsam, initiativtagande och har god samarbetsförmĂ„ga. Som person Ă€r du Ă€ven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid 40h/v, helgarbete kan förekomma

AnstÀllningsform: TillsvidareanstÀllning med inledande provanstÀllning

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om företaget

Cellcolabs grundades 2021 för att möta bristen pÄ GMP-tillverkade stamceller för bÄde kliniska prövningar och forskning. Med en gedigen grund i över 25 Ärs forskning vid Karolinska Institutet, ledd av Professor Katarina Le Blanc, och med stöd frÄn sina samarbetspartners, strÀvar Cellcolabs efter att bli ledande inom stamcellsproduktion. Företagets celler Àr för nÀrvarande inte godkÀnda för behandling, men anvÀnds i forskning och prövningar med godkÀnnande frÄn nationella etiska granskningskommittéer.

Om Wrknest

PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄwww.wrknest.se.

Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 februari 2025 (140 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se