Hoppa till innehÄll

Account Manager inom B2B till Sveriges ledande techleverantör đŸ’ŒđŸ€

Publiceringsdatum
18 juni 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjÀnsten

Vi pÄ Wrknest söker nu en Account Manager inom B2B till vÄr kund somÀr kÀnda för att erbjuda snabba, pÄlitliga och kostnadseffektiva internetlösningar till sÄvÀl företags- som privatkunder. De har vunnit flera priser, bland annat har de haft Sveriges nöjdaste kunder fyra Är i rad!Nu söker de alltsÄ nÀstastjÀrna som vill arbeta somAccount Manager inomB2B och bli en deldel av deras centrala Stockholmskontor. Du kommer komma in iett hÀrligt gÀngpÄ ca20 personer och tre hundar som glatt hÀlsar nÀr du kommer till kontoret pÄ morgonen. Det Àr ett drivet team med högt i tak som stÀndigt inspirerar varandra till utveckling.Du kan se fram emot onsdagsfrukostar och barhÀng med shuffleboardpÄ kontoret pÄ fredagar!

TjÀnsten Àr en direktrekrytering vilket innebÀr att rekryteringsprocessen sker genom oss pÄ Wrknest men du kommer anstÀllas direkt hos kund. Vi önskar dÀrför att all kontakt sker via oss pÄWrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att ansvaraöver hela sÀljprocesser, dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt frÄn att presentera prisförslag, skapa skrÀddarsydda paket och erbjudanden till att förhandla och skriva avtal med kunderna. Du kommer ha en viktig roll i att sÀkerstÀlla att sÀljprocessen utförs pÄ ett smidigt och professionellt sÀtt för att frÀmja lÄngvariga kundrelationer. Detta Àr den perfekta rollen för dig som har en önskan att utvecklas inomIT-sÀlj och söker en möjlighet att jobba med större företagskunder. Hos Bahnhof erbjuds du en grundlön med provision somkommer att följa din egen utveckling. Du kommer snabbt att kunna bygga en stark kundbas som gynnar ditt sÀljresultat och pÄ sÄ sÀttöppnar upp möjligheter till imponerande löneutveckling.

    Vi söker dig som

    • Har erfarenhet av nĂ„got serviceinriktat yrke (butik/sĂ€lj etc.)
    • Har erfarenhet av telefonförsĂ€ljning eller av att ringa kalla samtal
    • Är orĂ€dd och initiativtagande
    • Kommunicerar flytande pĂ„ svenska
    • Är duktig pĂ„ att bygga relationer

    Vi ser det som meriterande

    • IT-intresse

      Vid denna rekrytering lĂ€gger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dĂ„ de Ă€r avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstĂ„r att man inte kan allting frĂ„n början – men du ska ha en vilja att lĂ€ra dig! DĂ€rför söker vi dig som Ă€r engagerad, driven och gĂ€rna vill utvecklas. Som person Ă€r du Ă€ven noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

      Övrig information

      Start: OmgÄende, med hÀnsyn till uppsÀgningstid

      Plats: Centrala Stockholm

      Omfattning: 100%

      AnstÀllningsform:TillsvidareanstÀllning med inledande provanstÀllning

      Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

        Om Wrknest

        PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

        Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄwww.wrknest.se.

        Ansök nu

        Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

        Sök jobbet
        Ansök senast
        08 augusti 2024 (43 dagar kvar)
        Ansök nu

        Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se