Hoppa till innehåll
Witt A/S logotyp

Säljare / Distriktssäljare / Fältsäljare till Stockholmsområdet

Sista ansökningsdag
05 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Drömmer du om ett jobb inom sälj så kommer här en fantastisk möjlighet att göra karriär i ett företag som jobbar med branschens mest spännande varumärken.

Din bas är i bilen och ute hos kunderna där du ska sälja våra spännande och innovativa köksmaskiner, robotdammsugare, grillar m.m. till specialbutiker och större butikskedjor. Det handlar om produkter från följande varumärken: iRobot, Sage, Navimow och Witt m.fl.

Du kommer att skapa långvariga och ärliga relationer med kunderna och planera säljkampanjer som är värdeskapande för båda parter. Din bas är i bilen och du förväntas lägga 90 % av din arbetstid ute hos kunderna med försäljning, morgon-/kvällsträningssessioner och demonstrationer under hela veckan.

Den perfekta profilen:
  • prioriterar trovärdighet högt, vill lära nytt, är ihärdig och gillar nya utmaningar.
  • är strukturerad men trivs i en ombytlig miljö.
  • är bra på att kommunicera.
  • trivs i en matrisorganisation med flera ledare.
  • är energisk, utåtriktad, självständig - och PÅ redan när dagen börjar.
  • är resultatorienterad och brinner för att skapa framgång.
  • är en kunnig användare av MS Officepaketet och IT i allmänhet.
  • bor i Stockholmsområdet.
Vad vi erbjuder?
Vi erbjuder en spännande och självständig tjänst i ett familjeägt företag med högt tempo där det aldrig är långt från tanke till handling. Du får möjlighet att själv prägla innehåll, ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter i jobbet. Lön och andra personliga villkor förhandlar vi på individuell nivå som motsvarar kvalifikationer, arbetsbeskrivning och ansvarsområden. Vi tillhandahåller tjänstebil, telefon och pc.

Tillträde den 1/9. Vi kontaktar ansökande löpande. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt. Om du har frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Randulf Rossbach, Sales Manager Norway & Sweden MDA+SDA på randulf@witt.dk.

https://www.wittsverige.se/

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.
Witt A/S logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren