Hoppa till innehåll

Senior Managementkonsult till Vinnergi

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ta chansen att få arbeta och utvecklas tillsammans med engagerade och erfarna medarbetare i en omväxlande roll nära våra kunder i telekom- och energibranschen. Vinnergi är ett företag i framkant som söker erfarna individer med stor drivkraft och som vill hjälpa våra kunder att utvecklas. Om du brinner för teknik, organisation, ledarskap och förändring, och vill påverka branschen, är detta din chans. Som framtidsintegratör hos oss bidrar du till ett smartare samhälle genom att förstärka telekom- och energibranschen och utveckla framtidens nät.Läs mer om oss på vår Karriärsida.

Din roll som Senior Managementkonsult

I denna dynamiska roll kommer du att arbeta nära Vinnergis kunder och vara en central del av våra engagerade team. Du kommer att bygga och bibehålla tillitsfulla affärsrelationer. I rollen är det också viktigt att kunna identifiera och utveckla affärsmöjligheter både för dig själv som konsult och för Vinnergi, vilket inkluderar att aktivt marknadsföra och sälja in din kompetens och erfarenhet. Genom att utföra fördjupade analyser av branschens regelverk, processer och utmaningar, kommer du erbjuda rådgivning och problemlösning.

Rollen inkluderar följande ansvar och förväntningar:

  • Nära samarbete och teamarbete med kollegor och specialister
  • Genomförande av olika typer av uppdrag från strategiska till operativa
  • Ansvarsfull projektledning med fokus på framgångsrikt genomförande
  • Kunna ta interima ledarskapsroller hos kunder
  • Ta fram och genomföra utbildningar för kunder
  • Vara mentor internt inom organisation inom specifika områden
  • Representera Vinnergi i olika branschforum
  • Skapa långsiktiga interna och externa relationer genom att leva Vinnergis värdegrund H.E.R.O.

Hos oss får du en roll som senior konsult, vilket innebär att du kan bli aktuell för olika uppdrag och kunder utifrån din tidigare erfarenhet, kompetens och eventuell specialinriktning. Uppdragen varierar i längd och omfattning, vilket möjliggör en omväxlande vardag med spännande och utvecklande arbetsuppgifter.

Placering: På någon av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping, Malmö eller Karlstad. Andra kontor kan eventuellt vara aktuella beroende på din bostadsort.

Din Utveckling hos Vinnergi:

Din roll kommer ständigt att utvecklas. Genom att kontinuerligt fördjupa din förståelse för branschen, trender, teknikutveckling och processer kommer du att vara en expert inom ditt område. Detta gör dig till en värdefull rådgivare och utredare vilket säkerställer att du erhåller kompetens som är anpassade efter kundernas behov.

Vem är du?

Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi tror att du som person är strukturerad, har en stor drivkraft samt en vilja och nyfikenhet att ständigt lära och vidareutveckla dig själv och Vinnergi. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför är det viktigt att du är en lyhörd lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har även förmågan att konsekvent slutföra och genomföra uppdrag och projekt.

Vi söker dig som har:

  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande inom teknik eller management
  • Minst 10 års erfarenhet från telekom- och/eller energibranschen
  • Mer än 5 års erfarenhet från ledande befattningar
  • Innehar svenskt medborgarskap
  • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Inneha B-körkort

Meriterande är även:

  • Internationell erfarenhet från telekom- och eller energibranschen
  • Har ett brett internationellt kontaktnät från telekom- och eller energibranschen
  • Har erfarenhet från försvaret
  • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på tyska och eller finska

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras. Vid frågor gällande bakgrundskontroll och säkerhetsprövning, kontakta ansvarig rekryterare.

Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar H.E.R.O.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum (13 sept). Låter rollen intressant, såtveka inte att ansöka redan idag. Under vecka 28, 29, 30 och 31 välkomnar vi din ansökan, men vi kommer inte att kontakta kandidater under den tiden.

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.På Communicate blir du en del av ett växande och kompetent team konsulter inom kommunikationsinfrastruktur – som har kul på jobbet, hjälper varandra och utbyter erfarenheter. Läs mer om oss på Communicate och lär känna oss som jobbar häreller spana in vår Linkedin eller vår podd Work At Vinnergi

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se