Hoppa till innehåll

Affärsmässig Ekonomichef till spännande bolag 

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ta chansen att bli del av ett spännande bolag där du får möjlighet att påverka både bolaget och din egen utveckling! Vi hjälper just nu vår kund att rekrytera en Ekonomichef. I rollen som Ekonomichef kommer du att ansvara för bolagets ekonomifunktion och arbeta för bolagets fortsatta utveckling framåt. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos vår kund.

Placering: Stockholm Söderort

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarig för ekonomifunktionen i bolaget, inklusive personalansvar
  • Sitter med i ledningsgruppen
  • Aktivt arbeta med utveckling av nuvarande system, processer och rutiner
  • Löpande analyser och uppföljning
  • Uppföljning av kassaflöde och nyckeltal
  • Budget- och prognosarbete
  • Kontinuerlig rapportering till bolagets ledning och styrelse
  • Kontakt med externa intressenter

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande område. Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet från en kvalificerad roll inom redovisning och controlling. Du har idag en liknande roll. Då bolaget har ett stort fokus på digitalisering och effektivisering söker vi dig som har ett genuint systemintresse samt erfarenhet från att kravställa system. För att lyckas i rollen behöver du även ha goda kunskaper i Excel och BI-verktyg.

Vi söker dig som är trygg i din roll som ledare och vill axla en roll där du har möjlighet att påverka. Du är resultat- och lösningsorienterad och kan identifiera förbättringsmöjligheter som leder bolaget framåt. I rollen kommer du att samarbeta nära dina kollegor och presentera ekonomisk information, vi tror därför att du har en god kommunikationsförmåga. För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du även vara flexibel med en prestigelös inställning!

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SAEC2616. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja (sara.soderlilja@vindex.se, 070-171 81 93 ) eller Stina Rydergård (stina.rydergard@vindex.se , 073-789 38 18) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Ekonomichef? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se