Hoppa till innehåll

Glada hudterapeuter sökes till specialistklinik!

Sista ansökningsdag
04 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hej!

Leilas Klinik är en väletablerad specialistklinik på Kungsgatan med fokus på permanent hårborttagning och skönhetsbehandlingar sedan 1995. Vi söker nu legitimerade hudterapeuter som vill bli en del av vårt engagerade och dynamiska team på deltid.

Om Rollen: Vi söker dig som är legitimerad hudterapeut och som har ett genuint intresse för skönhetsbehandlingar, särskilt inom Laser/IPL och diatermi, vilka är centrala delar av vår verksamhet. Tidigare erfarenhet är en fördel, men vi erbjuder omfattande utbildning på kliniken för att säkerställa att du känner dig trygg i ditt arbete.

Förutom hårborttagning ser vi gärna att du har erfarenhet av vaxning, särskilt brasiliansk vaxning, som är en viktig del av vårt tjänsteutbud, särskilt under sommarsäsongen. Om du inte har tidigare erfarenhet av brasiliansk vaxning är det inga problem – vi kan utbilda dig på plats för att du ska känna dig säker och bekväm i att utföra dessa behandlingar.

Vi erbjuder även en rad andra skönhetsbehandlingar, såsom laser för hudproblem, ansiktsbehandlingar, microneedling, massage, fotvård och friskvård. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta deltid, men med möjligheten att växa till en heltidstjänst på sikt.

Vad vi erbjuder: Hos oss får du inte bara en trivsam arbetsmiljö och en härlig teamkänsla, utan också möjlighet till personlig och professionell utveckling. Vi värdesätter sociala och omtänksamma medarbetare som vill bygga långvariga relationer med både kollegor och kunder.

Om du är legitimerad hudterapeut och detta låter intressant för dig, skicka gärna ditt CV och personliga brev till oss på leila@leilas.se. Vi ser fram emot att välkomna både nyexaminerade och erfarna hudterapeuter.

Praktisk information: Tjänsten är en deltidstjänst med flexibilitet för rätt kandidat. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt, då vi avser att tillsätta tjänsten innan den 30 augusti.

Läs mer om oss på Leilas.se – vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se