Hoppa till innehåll

Möjlighet för Behandlingspedagog i Stockholm!

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Brinner du för socialt arbete och söker nya utmaningar? Vi har ett spännande tillfälle för dig att växa och utvecklas som behandlingspedagog, nu med möjligheten att arbeta som behandlingspedagog i en väletablerad verksamhet i Stockholm.

Om Oss:

Vårdbron är bemannings- och rekryteringsföretaget som specialiserar sig på att bemanna och rekrytera personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vår passion är att matcha kompetenta behandlingspedagoger med spännande uppdrag inom socialt arbete, och vi strävar efter att skapa meningsfulla möten samt bygga långsiktiga relationer.

Om Tjänsten:

Verksamheten tar emot vuxna personer med psykisk ohälsa, beroendeproblematik, samsjuklighet, tidigare kriminalitet och/eller annat socialt nedbrytande beteende som innebär svårigheter för den enskilde att hantera sin vardag. Som behandlingspedagog arbetar du dagligen nära klienterna. Du har ett antal ärenden där du främst ansvarar för att stödja och motivera dem, hjälpa till med myndighetskontakter, och träna sociala färdigheter.

Tjänsten omfattar 90% och innebär ett rullande schema med arbete på vardagar, kvällar och varannan helg. Sovande jour ingår i de flesta passen.

Vi söker:

Nu söker vi för kunds räkning en relationsorienterad och trygg behandlingspedagog som är redo att ta nästa steg i karriären och utvecklas inom socialt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas som i en roll som behandlingspedagog behöver du vara en person som trivs med att möta olika personligheter. Tjänsten innebär både teamarbete och självständiga beslut, så du bör vara lugn, flexibel och engagerad. Eftersom verksamheten är i en uppstartsfas finns det stora möjligheter att påverka och bidra till utvecklingen. Vi ser gärna att du även har lätt för att samarbeta med både kollegor och externa partners.

Krav:

  • Relevant eftergymnasial utbildning som motsvarande minst två års heltidsstudier, och således 400 YH-poäng
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av socialt arbete
  • God kännedom om socialtjänstlagen
  • B-körkort

Meriterande:

  • Tidigare arbete med personer med beroendeproblematik, kriminalitet, psykisk ohälsa och samsjuklighet
  • Relevant metodkunskap, exempelvis i MI, kriminalitet som livsstil eller återfallsprevention.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se