Hoppa till innehåll

SQE och SQM till uppdrag inom tillverkande industri

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Antal tjänster
10
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ValueOne söker på uppdrag av våra kunder i hela landet skickliga och erfarna Supply Quality Engineers (SQE) och Supply Quality Managers (SQM) med bakgrund inom tillverkande industri. Vi är intresserade av dig som har jobbat några år med kvalitets- och leverantörsfrågor och som vill ta dina erfarenheter och kunskaper ett steg vidare i en konsultroll. Då vi har uppdrag på flera håll i landet finns även möjlighet till distansarbete.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

  • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • tjänstepension
  • sjuk- och vårdförsäkring 
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)

Vi har för närvarande ett stort antal uppdrag som SQE/SQM att fylla från norr till söder och söker därför dig som har en utbildning inom supply chain, teknik, inköp eller liknande och minst fem års erfarenhet av kvalitetssäkring, kvalitetsledning och leverantörsgranskning. Du bör vara van att leda kvalitetsrevisioner (audits) och ha god kännedom om kvalitetsmetoder som PPAP, APQP, FMEA och ISO. Möjlighet till distansarbete finns för vissa uppdrag. 

Bland dina övriga meriter ser vi gärna att:

  • Du är van att driva kontinuerliga förbättringar av kvalitetskrav och metoder där du stöttar verksamheten med analyser och förbättringsförslag.
  • Du har erfarenhet från kvalitetsledning inom standarder, design, produktionsmetoder och produktionsteknik.
  • Du har erfarenhet av att företräda företaget gällande kvalitetsbeslut vid exempelvis leverantörsbesök och revisioner.
  • Du har erfarenhet av att utföra granskningar av utvalda leverantörer.
  • Du är van att driva och delta i dagliga kvalitetssäkringsverksamheter. 

Eftersom tillsättningen av uppdragen är brådskande ser vi det som en fördel om du är tillgänglig med kort varsel. Som person är du beslutsmässig, resultatinriktad och har ett starkt eget driv. Vana vid att hålla presentationer, internt såväl som externt, är meriterande. Vidare har du lätt för att samarbeta och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta ValueOne på tel. 010-332 29 20. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (74 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se