Hoppa till innehåll

Fälttekniker inom Fiber- Mobil- Datacomteknik

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Fälttekniker inom Fiber- Mobil- Datacom

Vi på Transtema underhåller framtidens nät och är ett nytänkande bolag i en spännande omställningsfas. Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke med goda möjligheter till utveckling. Vill du ansvara för installation, drift och underhåll av samhällskritisk utrustning och maintenance av siter? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Fiber- Mobil- Datacomtekniker kommer du att ansvara för kunder i hela region Stockholm. Du behöver ha en kommunikativ ådra och ett eget driv som gör att kunderna blir nöjda och känner sig förstådda. Din roll innebär att arbeta självständigt med fria och rörliga arbetsdagar, men ställer stora krav på du i din roll tar stort ansvar över att planera och organisera din tid i förhållande till tidsplaner och i nära samarbete och dialog med dispatch.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer, beroende på tidigare erfarenheter vara att arbeta med underhåll och nybyggnation av fiber- alt mobilnät. Det kan exempelvis innebära allt från att installera/byta utrustning i mobilmaster, svetsning och blåsning av fiber, eller dragning och inkoppling av telekomutrustning inne hos kund.

Beredskapsarbete förekommer på kvällar och helger och arbete kan komma att ske även på annan ort om behov finns. Hemgaragering kan förekomma efter överenskommelse

Vi söker dig som

  • Har arbetat som fälttekniker inom fiber- mobil- eller datacomteknik
  • Har en hög ambitionsnivå och siktar på att utvecklas inom området
  • Har B-körkort
  • Har goda datakunskaper då en del av rollen innebär dokumentation i våra system.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har giltig fibercertifiering, klättercertifiering, eller el-kompetens. Även erfarenhet av projektering är meriterande

Vem är du?

Rollen som fälttekniker innebär daglig kontakt med såväl dispatch, kollegor, och kunder. Det är därför viktigt att du är social, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen måste du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt - till största delen utomhus.

Vidare ser vi att du har ett ansvarstagande arbetssätt. Det är av allra största vikt att du arbetar produktivt utifrån uppsatta tidsplaner och att du samtidigt är noggrann då vi lägger stort fokus på att arbeta med hög kvalitét. Vi lägger stor vikt vid att du är ambitiös, serviceminded och flexibel med tanke på att vi vill kunna bemöta kundens krav och önskemål i samverkan.

Vi tror att med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig, tveka därför inte att ansöka tjänsten även om du inte uppfyller alla meriter i annonsen.

Vi på Transtema tror att mångfald bidrar till en mer dynamisk och kreativ arbetsmiljö som gör att fler trivs på jobbet. Vi hoppas därför att du som söker, med din bakgrund och kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

Om ossDu kommer vara anställd på Transtema Network Services AB, som är ett helägt dotterbolag inom Transtemakoncernen. Transtema Network Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom kommunikationsinfrastruktur i Sverige och ansvarar för installation, underhåll samt drift över hela landet.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet utifrån fyra aspekter - våra medarbetare, vår affär, vår miljö och vårt engagemang.

Våra medarbetare är vår största tillgång och vår ambition är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en värderingsstyrd företagskultur och arbetar aktivt med kompetensutveckling, inkludering och att erbjuda en trygg arbetsplats för alla. Vi erbjuder en utvecklande miljö, ett omväxlande arbete och möjlighet till kompetensutveckling. Vår kultur genomsyras av våra värdeord - att tänka nytt, visa respekt och ta ansvar.

Övrig information

I denna rekrytering kan vi komma att utföra en säkerhetsprövning och registerkontroll.

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi undanbeder ytterligare försäljning av rekryteringshjälp.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 november 2024 (157 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se