Hoppa till innehåll

Systemadministratör

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du göra skillnad för företags-IT samtidigt som du fårutveckla och använda dina kompetenser? Vi erbjuder dig entrygg anställning hos Sveriges härligaste konsultbolag / tjänstebolaginom IT-infrastruktur.

Vi är Thalamus och vi är IT-konsulter specialiserade inom IT-infrastruktur. Vi tror på individen, att vi står för möjligheterna och du står för drivet. Vi lägger stor del av vår tid på att du ska trivas, utvecklas och lyckas i din karriär.

Nu är vi ute efteratt utöka vårt team med fler tyngre tekniker, där vi hjälper våra kunder att säkerställa drift, optimering och utveckling avsina IT-miljöer. Vi tror på att jobba väldigt nära kunden och att alltid ge det lilla extra för att bidra med engagemang och kunskap för att skapa ett fint partnerskap.Styrkan hos Thalamus är vår nisch och att vi både har interna uppdrag och konsultuppdrag.Där du somtekniker främst kommer vara konsultmen även stötta upp internt mellan uppdrag.Våra kunders IT-miljöer kan variera men bestårhuvudsakligen av Windows, men vi tror på att matcha uppdragen utifrån dina kunskaper.Om du sitter på tunga erfarenheter av IT-infrastruktur är detta ett plus men du behöver inte vara fullfjädrad i alla områden. Vi stöttar varandra för att fortsätta att utvecklas.Vi har mycket att berätta om rollen och hoppas att du är intresserad av att höra mer om oss som arbetsgivare och vad vi kan erbjuda dig.

Din bakgrundVi tror att du är en IT-generalist som har en bred teknisk förståelse, samt har djupare kunskaper inom vissa områden. Du behöver inte behärska allt, men har en teknisk kompetens som gör att du kan hantera delar av kunders IT-miljöer. Vi ser gärna att du har koll på områden såsom M365/Azure, Exchange, backup, nätverk, klient och server hantering.

Krav

  • Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet.
  • Flytandei svenska och engelska.
  • Gedigen erfarenhet av arbete med Workplace-relaterade tjänster
  • Mycket goda kunskaper i Microsofts tech stack med tidigare erfarenhet av Microsoft 365, Active Directory och Azure
  • Du har också övergripande förståelse för flera, men mycket goda kunskaper kring några specifika tjänster/applikationer såsom SCCM, Intune, SharePoint, OneDrive, Exchange Online, Teams. Power Apps.

PersonlighetVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är en person som gillar attbidra, ser möjligheter och har ett professionellt bemötande mot våra kunder.Din ansökanVälkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, var vänligen kontakta Tilda på tilda.stenmark@thalamus.se eller Felix på Felix.hernvall@thalamus.se

Vi erbjuder digVi erbjuder dig en arbetsgivare som ständigt utvecklar sig för att vara en attraktiv arbetsgivare för dig. Där vi sätter den anställda i fokus och skapar utvecklingsmöjligheter.För oss betyder detta bland annat trygg anställning, kollektivavtal (TechSverige), fast månadslön, utvecklingsmöjligheter, certifierings möjligheter, friskvårds bidrag, pension, försäkringar etc.Där gemenskap är en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s, sommar- och julfester.En arbetsplats där dina åsikter spelar roll och där vi ser framemot att höra hur vi kan vara en bra arbetsgivare framöver.

Din nya arbetsgivare

Thalamus har funnits i 20 år och är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik. Inom IT-infrastruktur har vi konsultverksamhet, samt intern service desk och IT-innovationsteam.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Keywords: SysAdmin, Server Tekniker, Klienttekniker

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se