Hoppa till innehåll

Erfaren injektionssjuksköterska sökes till Lounès Skönhetsklinik.

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli en del av vårt växande team på Lounès Skönhetsklinik i hjärtat av Östermalm? Vi söker nu en passionerad och erfaren sjuksköterska inom injektioner!

Lounès Skönhetsklinik expanderar och vi söker en dedikerad sjuksköterska med erfarenhet av estetiska behandlingar. För närvarande är vi fem engagerade medarbetare som arbetar på kliniken, och vi behöver nu förstärka vårt team med en ytterligare sjuksköterska.

Arbetsuppgifterna omfattar injektioner av Botox och fillers, laserbehandlingar, hårborttagning, tandblekning och mycket mer. Du kommer att ge våra trogna och nya kunder en förstklassig service och omsorg. Du får även möjlighet att planera dina arbetstider tillsammans med personalansvarig och kollegor, men du behöver inte hantera några bokningar.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av estetiska injektioner och som är bekväm med att arbeta både självständigt och som konsult för våra kunder. Vi ser gärna att du är utåtriktad, positiv, ärlig och har ett skarpt öga för säkerhet och symmetri. Du brinner för skönhetsbranschen och älskar att arbeta med människor.


Erfarenhet av injektionsbehandlingar


I din ansökan önskar vi att du inkluderar ditt CV, samt diplom eller certifikat från din utbildning.


Om du vill vara med på vår resa och skapa magi tillsammans med oss, skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt härliga team på Lounès Skönhetsklinik!


Jobbtyp: Heltid, Deltid, Tillsvidare, Visstid, Extrajobb


Förväntad arbetstid: 16–40 per vecka

Varmt välkommen med din ansökan!



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (63 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se