Hoppa till innehåll

Cyber Security Expert

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Techster Solutions befinner i dagsläget sig i en spännande tillväxtfas och söker nu fler kollegor, inledningsvis dig med minst 3+ års erfarenhet och som kan stärka teamet.

Du kan förvänta dig en omväxlande miljö, dagarna kan se väldigt olika ut - men en sak är säkert, här får du använda dina kompetenser och sätter själv gränsen för hur mycket du vill utvecklas. Som ett kunskapsbolag är det viktigt för oss att våra specialister delar med sig av sin kompetens och får kollegorna att växa.

Vi söker nu efter konsulter inom cybersäkerhet som kommer vara med och säkra kunders säkerhet med implementering och design.Arbetsuppgifter-Stöd den tekniska leveransen i produkt- och tjänsteteam med expertsäkerhetskunskap som är relevant för ett specifikt teknikområde eller domän (t.ex. moln, nätverkssäkerhet, nyckel och kryptering, säker mjukvaruutveckling, dataskydd, datasekretess, katastrofåterställning och affärskontinuitetsplanering).- Utveckla de processer och verktyg som krävs för att stödja de tekniska leveransteamen.-Definiera och utveckla skyddsräcken- Leda ansträngningar för att minska luckor och förbättra systemets kapacitet, med tonvikt på ständiga förbättringar.- Kunskapsdelning och mentorskap: Erbjud expertråd och utbildning till teammedlemmar och intressenter om efterlevnadsstandarder, bästa praxis inom systemsäkerhet och tekniska procedurer, inklusive de som är relaterade till molnsäkerhetslösningar.-Se till att alla teammedlemmar har nödvändiga kunskaper och färdigheter för att effektivt stödja efterlevnads- och säkerhetsinsatser.

        Vi söker dig som:

        - En examen i informationsteknologi, datavetenskap, cybersäkerhet eller liknande område.- Erfarenhet inom flera IT-områden, inklusive moln.- Minst 2 år arbetat i medelstora till stora IT-miljöer som säkerhetsarkitekt eller andra säkerhetsdesignfunktioner.- Avancerad kunskap och erfarenhet av cybersäkerhet krävs.- Exponering och kunskap för industristandarder (t.ex. NIST CSF, ISO 27001)- Avancerad cybersäkerhetscertifiering (t.ex. CISSP, CISM eller motsvarande) är att föredra.- Molncertifiering eller expertis inom AWS och Azure säkerhetslösningar är ett plus.- Mycket god förståelse för nätverkssäkerhetskoncept som SASE.- Utmärkt förståelse för autentiserings- och auktoriseringsmekanismer och protokoll.- Kunna arbeta och kommunicera i en mångkulturell miljö.- Serviceorienterad tankegång.- Kan kommunicera i tal och skrift på ett tydligt och kortfattat sätt.

          Vi tror att du är en person som är noggrann och kan analysera problem utifrån cybersäkerhetsperspektiv och föreslå lösningar. Du förstår ramverk för riskhantering och förmågan att relatera tillgångar, sårbarheter och hot och fokuserar på implementering av kontroller där det behövs. Dessutom tror vi att du är nyfiken och villig att lägga tid på att lära och ständigt förbättra. Ditt sätt att arbeta är inkluderande, strukturerat och ansvarsfullt.

          Ansökan Tror du att du är Techster Solutions nästa stjärna? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan nu. Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

          Arbetsplats och kultur

          Vi är ett entreprenördrivet IT företag, med både produktkunskap och försäljning (Techster AB) och konsultativa tjänster (Techster Solutions AB). Det innebär att vi är mycket öppna för nya tekniska lösningar, kunskapsutbyte och ständigt lärande. Att ha roligt och samtidigt behålla den familjära andan utan hierarkier är lika viktigt.

          Vi vill skapa det konsultbolag som du alltid velat jobba för, men kanske inte hittat ännu. Redan idag har vi en blandning av seniora och yngre medarbetare, såväl som män och kvinnor. Det vill vi fortsätta att bygga på. Så välkommen med din ansökan!

          Ansök nu

          Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

          Sök jobbet
          Ansök senast
          04 december 2024 (161 dagar kvar)
          Ansök nu

          Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se