Hoppa till innehåll

Team av systemadministratörer inom Linux till SysPartner!

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på SysPartner växer så det knakar och söker nu ett helt team av engagerade och skickliga Linux systemadministratörer på olika nivåer. Vi är på jakt efter såväl dig som är junior som senior, och tillsammans kommer ni att utgöra ett SysPartnerteam ute hos en av våra kunder. Om du har intresse och erfarenhet av Linux Red Hat, Kubernetes och Automation, och ser fram emot att utvecklas i din Linuxkarriär, välkommen till oss!

Ditt arbete hos ossI rollen som Linux systemadministratör kommer du tillsammans med ditt team, att arbeta med att driva och utveckla IT-miljön hos en av våra kunder.

Hos oss kommer du att erbjudas möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom Linuxområdet och att hitta den inriktning som passar din utveckling bäst. Vi erbjuder relevanta certifieringar och vidareutbildning, anpassat efter dina behov.

Din profilVi söker dig med stort tekniskt intresse som gillar att arbeta med den senaste tekniken och följa branschens utveckling. Oavsett om du är nyexaminerad, har några års erfarenhet eller har jobbat många år inom området, är du en viktig del av vårt Linuxteam.

Vi söker dig som har färdig examen från relevant utbildning och ett stort intresse för Linux, med kunskaper om Linux i produktionsmiljöer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av:

  • Krav: Linux Red Hat, Kubernetes och Automation
  • Meriterande: RestAPI, Ansible eller CI/CD

    Daglig kommunikation sker både skriftligt och muntligt på svenska och engelska, så det är ett krav att du behärskar båda språken väl. Befattningen kan kräva att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd, vilket kan innebära krav på visst medborgarskap. Arbetet sker på plats i kundens lokaler, i både Linköping och Stockholm.

    Som person är du flexibel, ordningsam och van vid att ta ansvar. Du är mycket mån om att göra ett bra jobb tillsammans med ditt team. I rollen som IT-konsult hos oss på SysPartner är det också viktigt att du representerar vårt starka varumärke på ett bra sätt ute hos kund.

    Vilka är vi?SysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Vi grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare tre städer, och vi finns idag även i Stockholm, Västerås och Luleå. Här får du en roll i en platt organisation där du erbjuds generösa förmåner och en familjär gemenskap.

    SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som våra konsulter ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar hos våra kunder. Vi arbetar främst med längre uppdrag hos medelstora och stora bolag med spännande och tekniskt avancerade miljöer. Hos oss arbetar många kompetenta tekniker med olika specialistområden. Vi är idag 60 anställda och du kommer att tillhöra ett mindre team med specialistkunskaper inom Linuxområdet. Vi alla delar ett stort teknikintresse och en passion för IT och teknik, och ser till att hitta på många roligheter tillsammans med alltifrån gemensamma AW:n till trevliga företagsresor. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare, med branschens bästa medarbetare.

    Vill du bli en av oss?Välkommen med din ansökan!

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    29 november 2024 (164 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se