Hoppa till innehåll

Supply Chain Developer till Synsam Group

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Synsam Group Sweden, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu en administrativ stjärna till huvudkontoret. Vi söker dig som vill utvecklas i ett bolag med stora tillväxtambitioner och positiv företagskultur! Trivs du i en bred och varierad roll och lockas av att arbetai ett snabbrörligt bolag tillsammans med härliga kollegor? Då vill vi ha med dig i vårt team!

Om rollenSynsam Group har under de senaste åren framgångsrikt genomfört en omfattande transformation av hela sitt erbjudande och skapat en rad innovativa, hållbara och attraktiva koncept utifrån våra kunders behov, vilket lett till både hög kundnöjdhet och en stark tillväxt. Vår ambition är att fortsätta vara den branschledande aktören inom både ögonhälsa och ögonmode med ett tydligt hållbarhetsperspektiv genom hela värdekedjan – och att driva branschförändrande initiativ som skapar skillnad på riktigt för våra kunder.

Vi söker nu dig som redan har arbetat som logistikutvecklare i några år och som vill tillämpa dina kunskaper och bidra till Synsams fortsatta utvecklingsresa. Att Synsam är ett innovativt bolag utmanar oss i logistikorganisationen att tänka flexibelt, vara agila och snabbfotade samtidigt som vi kallsinnigt behöver säkerställa bidrag till övergripande omsättning och lönsamhet.

För att trivas i rollen gillar du att växla arbetsuppgifter mellan rena verksamhetsfrågor till systemstödsfrågor och en blandning av de båda delarna. Därtill söker du svar i fakta utifrån siffror och analys, utan att fastna i att all fakta finns tillgänglig innan beslut behöver fattas om nästa steg. Viktiga verktyg är vårt affärssystem D365, replenishiment-system SO99 samt vår BI-lösning i QlikSense och Excel.

I teamet finns bland annat en kollega som också arbetar som logistikutvecklare där ni två kan sparra och hjälpa varandra för att säkerställa framdrift i vår förbättringsagenda. Att du samtidigt gillar att planera, strukturera, sätta upp processer och rutiner samt agera projektledare kommer leda till att du bli en bra match tillsammans med Synsam. Förbättringsuppdrag kan omfatta allt från operativ leverantörsutveckling, e-handelslogistik till masterdatastruktur och -processer.

Detta söker viFör att vara som mest framgångsrik i rollen har du dina baskunskaper med dig från en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik och/eller retail. Därtill har du några års relevant erfarenhet från yrkeslivet inom logistikförbättring.

Rollen som Supply Chain Developer på Synsam passar dig som ser lösningar på både enkla och mer komplexa frågeställningar. Du tycker det är lika roligt att lösa och leverera på alla nivåer. Nyfikenhet och eget inre driv i att förstå utmaning, hitta lösning och förmedla detta till både verksamhets- och IT-personer är viktiga egenskaper vi värderar högt.

Tjänsten har många kontaktytor såväl internt som externt, och det är därför viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad. Svenska och engelska är ett krav för tjänsten, och kunskap inom andra skandinaviska språk är meriterande.

Om rekryteringsprocessenUrval och intervjuer sker löpande. Vår ambition är att komma i mål med processen innan sommarsemestrarna och vi ser därför fram emot din ansökan redan idag!

Om Synsam GroupSynsam är en ledande optikerkedja i Norden med ett brett och hållbart Lifestyleerbjudande. Synsam Group erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens olika livsstilar och behov. Koncernen har cirka 4000 medarbetare, en omsättning på cirka 5,5 miljarder kr (rullande 12 månader till juni 2023) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Synsam Recycling Outlet samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM). Synsam korades för fjärde året i rad till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2022 och blev utsett till "Sveriges bästa retailbolag 2022" i Market Awards.

www.synsamgroup.com

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se