Hoppa till innehåll

Senior projektledare till Ciceron Group

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en noggrann och detaljinriktad projektledare med en passion för att skapa unika upplevelser som gör avtryck, driver förändring och skapar engagemang? Lockas du av möjligheten att få vara en del av Sveriges främsta Brand Experience-byrå som ständigt utmanar skapandet av upplevelser för att stärka relationen mellan varumärken, individer och målgrupper? Då kan rollen som senior projektledare i Cicerons team vara nästa steg för dig.

Ciceron är en Brand Experience-byrå som skapar kärlek, lojalitet och engagemang för varumärken genom exceptionella upplevelser. De befinner sig i en spännande fas där mängder av idéer kommit till liv, vilket öppnar nya dörrar och möjliggör stora möjligheter att växa tillsammans med företaget.OM ROLLENRollens övergripande mål är att driva kundprojekt på Ciceron från start till mål och att bidra till företagets tillväxt och utveckling, tillsammans med våra kunder och teamet.

Som Senior Project Manager ansvarar du för projektledning av både befintliga och nya kunder, vilket kräver en djup förståelse för varumärkesupplevelser och hur man framgångsrikt leder dessa projekt.

Du hanterar större och mer komplexa projekt, tar övergripande ansvar och fattar strategiska beslut för både projekt och företagets bästa. Du inspirerar, coachar och handleder juniora projektledare och teammedlemmar. Du ska även kunna fatta viktiga beslut inom projekt på egen hand, utforma projektstrategier och mål, samt hantera förhandlingar med intressenter, leverantörer och kunder strategiskt och effektivt.

Arbetet innefattar även:- Projektledning och kommunikation: Ansvarig för parallella projekt av varierande storlek, inklusive kommunikation inom teamet och mot kund samt resursplanering, planläggning och uppföljning med projektteamet (internt och externt).- Ekonomi och budget: Ansvar för kostnads- och budgethantering, fakturering och att säkerställa varje projekts lönsamhet enligt budget. Inkluderar även offert- och pitcharbete utifrån brief från nya eller befintliga kunder.- Strategi och konceptualisering: Presentera förslag som inkluderar strategi, idéer, koncept, budget och projektplan för nya och befintliga kunder. Innefattar research, strategiarbete och konceptualisering i projekt.- Leverantörshantering och förhandlingar: Hantering av leverantörskontakter, förhandlingar och inköp av material och tjänster samt kontraktskrivning med kunder och leverantörer.- Genomförande och uppföljning: Delta i genomförande och leda team på plats (internt och externt). Ansvara för uppföljning och analys efter projekt, inklusive riskbedömningar och kvalitetssäkringar för att identifiera och hantera potentiella problem.- Eventlogistik: Ansvara för logistiken kring eventet, inklusive platsval, transporter, teknik och säkerhet. Arbeta nära med kunder, leverantörer och interna team för att säkerställa att alla aspekter av eventproduktionen genomförs effektivt och med hög kvalitet.VI SÖKER DIG SOM- Är ansvarstagande med stort engagemang och en positiv attityd- Har relevant erfarenhet som senior projektledare, allra helst inom brand experience- Är trygg med att driva projekt från start till mål och hantera budgetar- Är noggrann, detaljinriktad och självgående i budget och projektplanering- Brinner för att konceptualisera idéer samt pitcha och presentera för kund- Kan hantera flera projekt samtidigt på ett strukturerat sätt- Levererar kvalitet enligt tidsplan- Är trygg i kundrelationer och bidrar till merförsäljning- Är prestigelös inför varierande arbetsuppgifter- Talar flytande engelska; fler språk är meriterande- Älskar att resa och upptäcka nya destinationer, hotell och evenemang runt om i världen

    ANSÖKANHoppas att vi har väckt ditt intresse och att du är nyfiken på att veta mer om rollen. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten får du gärna kontakta oss på jobb@switchgame.seOM SWITCH GAMESwitch Game är rekrytering- och konsultbyrån som gör de krångliga enkelt, superenkelt. Genom att kombinera beprövade metoder med moderna arbetssätt och ny teknik kan vi hitta unika matchningar, snabbt och med hög träffsäkerhet. Vi arbetar alltid tvåvägs och söker kandidater till uppdrag såväl som uppdrag till kandidat vilket skapar en dynamisk organisation med många spännande möjligheter.

    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

    Sök jobbet
    Ansök senast
    03 januari 2025 (160 dagar kvar)
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se