Hoppa till innehåll

Hudterapeut, laserbehandlingar

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sweden medical care AB söker en ny medarbetare som vill utföra laserbehandlingar mot oönskad hårväxt, nagelsvamp, ytliga blodkärl, pigmentfläckar med mera. Tidigare erfarenhet av laserbehandlingar är meriterande. Oavsett erfarenhet kommer du få gå en tvådagarskurs och bli certifierad för vår maskin. Bolaget betalar resa och utbildning.

I arbetet ingår även konsultationer med patienter inför behandling, rådgivning, dokumentation och viss hantering av sociala medier (exempelvis före- och efterbilder).

Sweden medical är en ny klinik belägen på Östermalm i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med från start och utveckla verksamheten. Vi lägger stort fokus på att hitta rätt person. För oss är det viktigt att du är lyhörd, serviceinriktad och kan ta bra hand om patienterna. Vi söker dig som är noggrann, men samtidigt effektiv. Alla behandlingar måste utföras på ett säkert sätt, så att patienten alltid känner sig trygg.

Sweden medical erbjuder även medicinska injektionsbehandlingar mot migrän, tandgnissling med mera. I samma lokal bedriver ägaren även en specialistklinik för behandling mot hyperhidros (överdriven svettning).

Du ska kunna arbeta 1-3 pass i veckan. Dagtid, kvällstid samt vissa lördagar (dagtid) efter planering. Antingen som timanställd eller som konsult. På sikt planeras en heltidsanställning.

Vi tar emot ansökningar via e-post. Maila personligt brev och CV till info@swedenmedical.se Intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se