Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss:

Sverigefinska förskolan i Stockholm drivs av en stiftelse och har varit verksamma i över 20 år. Vi är en liten och gemytlig förskola med plats för 45 barn beläget på bottenplan i en bostadsrättsförening i hemtrevliga Vasastan. Verksamhetsspråken är finska och svenska. Familjerna som söker till oss har rötter i Finland.


Om arbetet:

Vi söker en positiv och energisk medarbetare för arbete i förskolans två kök. I arbetsuppgifterna ingår att plocka in disk efter lunch och mellanmål samt handdiska kantiner som maten kommer i från cateringföretaget, städa av köken efter måltiderna, tömma sopor och hålla köken i rent och fint skick samt torka av bord och stolar, sopa golv. Förbereda enklare mellanmål till två barngrupper. Enklare lokalvård kan förekomma.

Vid behov kan arbete i barngrupp förekomma. Det kan vara allt från att läsa en bok, medverka i någon aktivitet, vara behjälplig med på- och avklädsel efter utomhusvistelse till att sitta med vid mellanmålet. OBS: tjänsten är 50% och arbetstider 11.30-15.30, vid behov kan det bli fler timmar.

Vi erbjuder arbetskläder och kostnadsfri lunch.



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se