Hoppa till innehåll

Mäklarkoordinator till huvudkontoret

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Svensk Fastighetsförmedling är på väg att stärka sin position på marknaden över hela Sverige, och vi söker nu dig som vill bidra till att öka antalet affärer och kundnöjdheten! Din erfarenhet som fastighetsmäklare, mäklarkoordinator eller mäklarassistent ger dig en unik förståelse för branschen och dess utmaningar. Som Mäklarkoordinator blir du en viktig del av vårt team, som har målet att ge våra kunder den bästa upplevelsen på marknaden.

Om rollenUnder hösten 2023 lanserade vi vårt nya kundcenter på huvudkontoret med fokus på att öka antalet affärer. Här blir du en del av mäklarsupporten, som stöttar våra franchisetagare och mäklare i hela Sverige. Du kommer att tillhöra ett team av kundrådgivare och mäklarkoordinatorer där ni kan ta hjälp av varandra och samarbeta.

Din uppgift blir att:

  • Förbereda material inför intags- och värderingsmöten samt marknadsföring av bostäder
  • Koordinera förmedlingsuppdrag genom kontinuerlig kontakt med sälj- och köpkunder
  • Kontrollera fakta och data om bostäder och områden
  • Utveckla planer och strukturer tillsammans med mäklare för varje uppdrag
  • Hantera administration kopplad till bostadsaffärer
  • Bygga upp och utveckla en central funktion för kundvård och service
  • Kontakta potentiella kunder för att boka möten med våra mäklare

Du rapporterar till vår Kundcenterchef och arbetar från vårt huvudkontor i centrala Stockholm, där vi har över 50 anställda.

Din bakgrund

  • Erfarenhet som fastighetsmäklare, mäklarkoordinator eller mäklarassistent
  • Flytande svenska i tal och skrift

Vem är du?

  • Lösningsorienterad och strukturerad, med förmåga att utveckla nya rutiner och processer
  • Administrativt skicklig och erfaren av detaljrika jobb
  • Samarbetande med en positiv och ödmjuk attityd
  • En lagspelare som drivs av utveckling

Vi på Svensk Fastighetsförmedling tror på att skapa hållbara boendelösningar och värdesätter en arbetsmiljö präglad av dynamik, öppenhet och inspiration. Tillsammans formar vi en gemenskap där vi stöttar varandra, och vi erbjuder attraktiva förmåner samt sociala aktiviteter och teambuilding-evenemang för att främja sammanhållningen.

Låter det Intressant? Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! För mer information kontakta rekryterare Sofia Lundberg på sofia.lundberg@svenskfast.se. Vi intervjuar löpande. Observera att vi i den här rekryteringen endast överväger personer med kompetens inom bostadstransaktioner.

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Hos oss blir du en del av ett engagerat team med 1250 kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar aktivt för att du ska trivas och utvecklas och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Hos oss erbjuds du som medarbetare löpande utbildningar, unika verktyg och en unik plattform där alla våra anställda har möjligheten att vara delägare. Kedjan ägs av över 700 medarbetare och franchisetagare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Läs mer om hur det är att jobba hos oss via jobb.svenskfast.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 januari 2025 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se