Hoppa till innehåll

Suomikoti söker en legitimerad arbetsterapeut!

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Legitimerad arbetsterapeut till Suomikoti

Suomikoti är ett Silvia certifierad vård- och omsorgsboende med 53 platser. 36 platser är för demenssjuka, 17 platser för somatiskt sjuka. Hemmet bedrivs av en ideell förening. Vi finns i Enskede. Vi arbetar personcentrerat, utifrån salutogent förhållningssätt och följer den nationella värdegrunden för äldreomsorg. Vi följer också finska traditioner och högtider i vår verksamhet. Se vidare www.suomikoti.se.

Vi söker en leg. arbetsterapeut för tillsvidare anställning på 50-75% med några års erfarenhet.

Vi erbjuder ett roligt arbete där ingen dag är sig lik. Suomikoti är ett unikt boende där vi alla pratar finska och arbetar i en hemtrevlig miljö. Dina kollegor som består av undersköterskor, sjuksköterskor och fysioterapeut, är kompetenta och professionella samt engagerade i sitt arbete. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi arbetar med våra boende i fokus och vårt arbete styrs av Silviavårdfilosofi samt palliativ förhållningssätt. Alla våra medarbetare arbetar också utifrån Suomikotis egen värdegrund med värdeord; professionalism, trygghet och självbestämmande. Vi har tydliga mål och vision som styr vår verksamhet.

Rollen som arbetsterapeut innebär att du arbetar med sedvanliga uppgifter för en arbetsterapeut enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. I din roll ingår också att handleda omsorgspersonal i rehabiliteringsinriktat arbetssätt. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår fysioterapeut och arbeta i team med övriga yrkeskategorier. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med BPSD- kvalitetsregister och kan prata finska språket, men dokumenterar och pratar svenska obehindrat.

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och vi ser gärna att du har erfarenhet och starkt intresse att arbeta inom äldreomsorgen. Du kan anpassa ditt bemötande utifrån person och situation. Givetvis ser vi att du delar Suomikotis värdegrund. Vi lägger en stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering.

Kontaktinformation:

Taija Sayegh Enhetschef

E-post: taija.sayegh@suomikoti.se

Telefonnummer: 076721 9336

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se