Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes till extrajobb som inventerare!

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Studerar du och har en stark analytisk förmåga? Trivs du med att arbeta i team och att leda andra?

Information om uppdraget:

Vi söker just nu studenter som kan arbeta som ansvarig inventerare runt i Stockholm i olika butiker. Tjänsten omfattar 2-3 dagar i veckan.

Om rollen:
Du kommer att ha en central roll i inventeringen, där du börjar din dag kl. 06:45 i butiken med att logga in inventeringsverktyg, kontrollera material och säkerställa att allt är i ordning. Kl. 07:00 håller du i morgonmötet, där du leder gruppen och går igenom dagens arbetsuppgifter. Din uppgift blir att säkerställa att både butikspersonal och inhyrd personal har rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Under dagen hjälper du till att hålla samman gruppen, följer upp arbetet och ser till att ni ligger i fas tidsmässigt.

Efter inventeringen tackar du av personalen och analyserar resultatet. Här är din analytiska förmåga avgörande för att identifiera eventuella fel och hitta lösningar, ibland kan kontrollräkning behövas.

Du kommer att få en introduktion den 20e september, och vi ser gärna att du kan börja direkt efter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

*Är noggrann, analytisk och en problemlösare.
*Har en positiv inställning och goda ledaregenskaper.
*Har tidigare erfarenhet av inventering.
*Studerar på minst 50% eller har en annan sysselsättning.

Känner du att du är rätt person för den här rollen? Tveka inte att söka!

För att vi ska kunna granska din ansökan på bästa sättet ladda gärna ner studieintyg på din profil vid ansökan samt beskriv tydligt hur uppfyller du ovanstående kraven.

Sökord: extrajobb, student

Sökord: extrajobb, student
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com