Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Starka studenter sökes till nattjobb i Veddesta!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student eller har deltidstjänst och är i behov av ett extrajobb, men har svårt att få dagens timmar att räcka till? Se hit! Vi har ett nattjobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Information om uppdraget:

Vi söker starka personer som vill jobba för en av vår kund i Veddesta i Stockholm. Arbetsuppgifterna går ut på att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda.

Arbetstiderna varierar mellan kl. 22-10 och ett krav för tjänsten är att du skall kunna jobba minst 3 pass/vecka. Då arbetet utförs under nattetid kan det innebära en förändrad dygnsrytm.

Detta är en konsultuppdrag och du kommer därför vara anställd via StudentConsulting och jobba som konsult ute på uppdraget.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du bor i närheten av Veddesta och har tillgång till bil då möjligheten att åka kommunalt är begränsad under natten. Tidigare erfarenhet av n liknande arbete är meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan intyga detta. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du får inte heller ha någon anmärkning i belastningsregistret, detta kommer att kontrolleras.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Terminal, Extrajobb, studentjobb, Veddesta, norrort

Sökord: Terminal, Extrajobb, studentjobb, Veddesta, norrort
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com