Hoppa till innehåll

Förvaltare Drift & Teknik till Stora Sköndal i Stockholm

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta på ett bolag som värnar om jämlikhet, omtanke och förändring? Stora Sköndals Framtidsutveckling AB ska nu utöka sin styrka med en Förvaltare Drift Teknik till deras team. Vi på Isaksson Rekrytering har därför fått i uppdrag att hitta dig som brinner för teknik, människor och fastigheter! Låter det som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Stora Sköndals Framtidsutveckling AB äger, förvaltar och utvecklar fastigheter, grönområden och kyrkogården på området Stora Sköndal. Stora Sköndals Framtidsutveckling AB ägs till 100% av Stiftelsen Stora Sköndal.
Fastighetsbeståndet på området består av både bostäder och verksamhetslokaler. Hyresgäster är seniorer, studenter, verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal samt externa verksamheter.
Den kamerala- och ekonomiska förvaltningen sköts av egen personal anställda på Stora Sköndals Framtidsutveckling AB. Nuvarande samarbetspartner CBRE tar hand om bostadshyrning, drift, teknik och mark- och parkskötsel.
På området Stora Sköndal driver och ansvarar Stora Sköndals Framtidsutveckling för stadsbyggnadsprojektet Framtidens Stora Sköndal. Framtidens Stora Sköndal ska bli en stadsdel byggd på idén om social och miljömässig hållbarhet. En stadsdel som är inkluderande till sin utformning, rymmer olika människors behov och förutsättningar samt har miljö och klimat i fokus. 
Läs mer om Framtidens Stora Sköndal på projektets webbplats: www.framtidensstoraskondal.se

Ditt uppdrag som Förvaltare Drift Teknik
Som Förvaltare Drift Teknik arbetar du för att säkerställa att alla byggnader inom fastighetsbeståndet hålls i bästa möjliga skick genom underhåll och effektiv hantering av tekniska frågor samt uppfyllande av lagkrav. Den tekniska driften och skötseln av utemiljön är idag outsourcad och som Förvaltare Drift Teknik ansvarar du för samarbetet med driftentreprenören.
Du kommer att vara en nyckelperson i verksamheten med ansvar för den långsiktiga tekniska delen av förvaltningen av fastighetsbeståndet som består av bostäder, samhällsfastigheter, lokaler och utomhusområden. Detta inkluderar samtliga tekniska installationer så som ventilation, värme, el, larm och låssystem med mera. Du kommer även att vara ansvarig för det fastighetssystem som används inom förvaltningen. Rollen innebär ett nära samarbete tillsammans med uthyrare, fastighetsförvaltare och fastighetschef där ni tillsammans driver underhållsprojekt och anpassningar samt ajourhåller underhållsplaner. Du utgår från deras kontor i Sköndal.

Tjänsten är på heltid och du rapporterar till fastighetschefen.

Urval av arbetsuppgifter
  • Ansvara för den långsiktiga tekniska förvaltningen av fastigheter vilket inkluderar ventilation, värme, el, larm och låssystem med mera
  • Planera och genomföra underhålls- och renoveringsprojekt
  • Ansvara för energieffektivisering och miljöanpassning av byggnaderna inom beståndet
  • Samarbeta med hyresgäster för att säkerställa hög servicekvalitet och nöjdhet
  • Ansvara för besiktningar av byggnader och utomhusområden för att identifiera och åtgärda underhållsbehov
  • Säkerställa att alla myndighetskrav uppfylls
  • Budgetansvar för tekniskt underhåll och investeringar
  • Hantera och följa upp avtal med leverantörer och entreprenörer

Vem söker vi för tjänsten?
Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en god problemlösningsförmåga. Du är strukturerad, noggrann och har lätt för att planera och organisera ditt arbete. Rollen innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, det är därför viktigt att du har en god social förmåga och är kundfokuserad. Du är flexibel och anpassningsbar med god förmåga att hantera flera frågeställningar samtidigt.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning, drift- och fastighetsteknik eller annat relevant område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 3–5 års erfarenhet av rollen som teknisk förvaltare
  • Omfattande kunskap om byggnads- och fastighetsteknik samt erfarenhet av att hantera underhålls- och renoveringsprojekt
  • Erfarenhet av att arbeta i en ledande position eller med ledarskap av externa team
  • Goda data- och systemkunskaper med vana av att arbeta i förvaltnings- och ekonomisystem
  • Goda kunskaper om AFF
  • Flytande i svenska tal och skrift
  • B-körkort

Vi ser det som meriterande ifall du har följande:
  • Arbetat med projekt och projektledning, gärna teknisk inom VVS eller byggnader med kulturhistoriska värden
  • Kunskaper inom AB, ABT, ABK, BBR
  • BAS P/U

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Stora Sköndals räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Stora Sköndals Framtidsutveckling AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: frida@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningarna via e-post.
 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se