Hoppa till innehåll

Köksbiträde med B-körkort

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Köksbiträde med B-kort till skolkök i Watma Education AB

Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!

Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 6000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

Våra värdeord

Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att jobba 07:00-15:00 måndag till fredag INGA HELGER. Jobbet kommer att vara fysiskt krävande då det är mycket stående arbete i matsal och disk samt lyfta in vagnar i vår mini lastbil, övriga arbetsuppgifter kommer vara att köra mat i transportbil till Nacka där man serverar mat till våra elever, man åker på morgonen ifrån vår produktionskök på Stora Essingen, även enklare beredning av sallad och mat kommer att ingå i dina uppgifter.

Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster. Du kommer även få gå olika utbildningar för att på sätt få mer kunskaper om skolmåltiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

·Har god kännedom om lagar och regler kring egenkontroll

· Har flytande svenska i tal och skrift

· Har B-körkort, då det ingår transport av mat i tjänsten

Som person är det viktigt för oss att du har en positiv attityd, punktligt, ödmjuk, noggrann samt problemlösningsorienterad då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas och det är viktigt att säkra en bra samt säker skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad samt professionell mot både barn och vuxna samt personal är yttersta vikt.

I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Villkor

Anställningsform: Heltid, visstidsanställning

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100%

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se