Hoppa till innehåll

Musiklärare vikariat 20-30% till Stockholms Estetiska Gymnasium

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en riktigt bra musiklärare med erfarenhet av undervisning på estetiska programmet? Nu har du chansen att få in en fot på STEG!

Vi söker en legitimerad musiklärare som vill vikariera ett år i gehörs- och musiklära på Stockholms Estetiska Gymnasium. Beroende på elevantal skulle eventuellt tjänsten kunna utökas med undervisning i gitarr och ensemble, varför vi främst är intresserade av lärare som kan undervisa i GeMu + gitarr, ensemble och gärna något mer instrument.

Stockholms Estetiska Gymnasium, även kallad STEG, är en fristående icke-vinstdrivande gymnasieskola i Liljeholmen med estetiska programmet inriktning dans, teater och musik. Våra ledord är kunskap och kreativitet, vilket gör att lärande och utveckling i såväl teoretiska som konstnärliga ämnen skapar en meningsfull helhet för eleverna.

Vår skola är ovanligt trivsam och har ca 250 elever fördelade på tre klasser i varje årskurs. Skolan ligger centralt i Liljeholmen med bra kommunikationer och skollokaler som gör att elever och lärare möts och blir sedda. Skolan drivs av en ekonomisk förening som ägs av personal och elever tillsammans, vilket gör att delaktighet, ansvarstagande och inflytande genomsyrar skolvardagen. Elevernas ambitiösa föreställningar och konserter är viktiga inslag i den konstnärliga utbildningen och de bidrar till den positiva atmosfär som präglar skolan.

Musikdelen drivs av skickliga, erfarna och engagerade lärare som har ett tätt samarbete runt både elever, konserter och praktiska frågor. För oss är det fundamentalt att nya kollegor ser nyttan och glädjen i att jobba ihop som ett lag. Det är extra viktigt då skolan har en mängd konserter, produktionsveckor och stora föreställningar.

Det är också viktigt att ditt eget musikutövande håller en god kvalitet. Därför vill vi att du till din ansökan bifogar ett kort videoklipp på några minuter där du själv spelar i något sammanhang.

Din profil:

  • legitimerad lärare i musik, instrumental- och ensemble för gymnasiet
  • goda kunskaper för undervisning i gehörs- och musiklära, gitarr och ensemble
  • hög nivå på eget musikutövande
  • stort engagemang för att alla elever ska nå sin optimala utveckling
  • god samarbetsförmåga och uppriktigt intresse av lagarbete runt eleverna

På Stockholms Estetiska Gymnasium är det roligt och meningsfullt att arbeta. Det märks genom att en majoritet av lärarna har arbetat här över tio år med samma passion för vår skola.

Tjänsten är ett vikariat detta läsår men det kan bli längre då vi verkar ha bra tryck på elever som vill gå hos oss!

Du ansöker genom att fylla i uppgifter via denna länk https://forms.office.com/e/m7fP39Fp4C

Där lägger du även in en länk till ett videoklipp på nån minut där vi kan se dig spela lite. Det kan vara nåt du spelar in just nu hemma eller ett kortare klipp från nån spelning. Det viktigaste är att vi får ett snabbt intryck av din nivå som musiker.

Välkommen med din ansökan!

Obs! Vi har alltid många sökande på våra tjänster så vi undanber oss kontakt från annonsförsäljare eller rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se