Hoppa till innehåll

O'Learys Tolv Stockholm söker nya bartenders!

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

O'Learys Tolv Stockholm söker nya bartenders!
O'Learys Tolv Stockholm Eventcenter är en av Europas största sportbarer där man kan äta, dricka och roa sig på samma gång. Vi har ett komplett aktivitetscenter med allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med Stockholmskulisser i levande format. Nu letar vi efter flera glada och härliga kollegor för att stärka vårt team inför en händelserik höst!

Om oss
Som anställd på hos oss blir du en del av en gemenskap och ett team som tillsammans strävar efter att ge våra gäster den bästa möjliga upplevelsen. Din personlighet, erfarenhet och engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke.

Vill du ha en händelserik arbetsplats och vara en del av ett team som är dedikerat till att erbjuda exceptionell service och skapa minnesvärda upplevelser för varje gäst? Då kan du vara vår nya kollega!

Om tjänsten
Som bartender hos oss kommer du att driva din station själv eller tillsammans med en kollega och sträva efter att varje gäst får en fantastisk upplevelse. Som bartender hos oss kommer du bland annat att:

· Förbereda och servera ett brett utbud av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.
· Engagera dig med gäster på ett professionellt och vänligt sätt, erbjuda rekommendationer och ge utmärkt service.
· Bibehålla en ren och organiserad arbetsyta.
· Kassahantering på ett korrekt och effektivt sätt.

Kvalifikationer
· Minst två års erfarenhet av bartenderyrket och vana av att hantera en stor omsättning av gäster.
· Goda kunskaper om klassiska och moderna drinkar.
· Erfarenhet från O'Learys-verksamhet eller annan franchiseverksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett starkt servicefokus och är bra på att skapa goda relationer. Du behöver vara stresstålig, flexibel och ha en förmåga att hantera en stor omsättning av gäster i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta i team, är prestigelös och stöttar gärna där behovet finns, oavsett om det innebär att hjälpa en kollega eller lösa oväntade problem.

Övrigt
Vi söker 3–5 personer för deltidsarbete (50-75%) samt extrapersonal med start i slutet av augusti. Tjänsterna är tidsbegränsade till och med 2025-04-30. Arbetstiderna är främst förlagda till kvällar, helger och helgdagar, men även dagtid kan förekomma. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se