Hoppa till innehåll
Stim logotyp

Stim söker en Paralegal

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Helena Woodcock
Telefon
Ansök nu
Om tjänsten

Som Paralegal på Stim har du en koordinerande och central roll där du ansvarar för att stötta verksamhet och styrelse med kvalificerade administrativa uppgifter. Du blir en del av juristavdelningen och kommer arbeta tätt tillsammans med och avlasta chefjuristen, biträdande chefsjurist samt övriga jurister. Avdelningen består idag av åtta medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;
  • Administration och planering av styrelsemöten samt hantering av utskick av material inför dessa, samt att i övrigt utföra kvalificerad administration kring styrelsearbetet samt därtill relaterade interna styrdokument och processer
  • Koordinering och planering av årsstämma tillsammans med andra funktioner
  • Effektivisering av arbetssätt och skapa struktur i olika system och arbetsverktyg
  • Förberedelse av presentationer samt föra protokoll vid möten
  • Dokumenthantering, avtalshantering samt hantering av signaturer.
Vem är du?
Vi söker dig som har en god juridisk förståelse och ett par års erfarenhet som Paralegal eller Legal Assistant från annat bolag där du har arbetat med kvalificerad juridisk administration. Du har en utpräglad fingertoppskänsla för service och trivs som bäst i en roll där du får vara "spindeln i nätet". Du har ett stort intresse för digitalisering av arbetsprocesser och en förmåga att planera, strukturera och effektivisera arbetssätt och rutiner. Du pratar och skriver svenska obehindrat och du uttrycker dig mycket väl i såväl tal som skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen har du ett starkt engagemang, en god kommunikativ förmåga samt en hög servicekänsla där du är van vid att hålla en hög kvalitet i allt du gör. Du har ett strukturerat, lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt med en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Samtidigt som du är noggrann kan du lyfta blicken och fokusera på det som behöver prioriteras. Vidare är du ansvarstagande och trivs att arbeta såväl självständigt som i team. Med anledning av rollens karaktär har du en god förmåga att skapa förtroende och bygga relationer, och du uppvisar en hög integritet i hanteringen av olika ärenden.

Du erbjuds

Som paralegal hos oss får du en viktig roll på Stims juristavdelning. Då rollen är ny ges du en unik möjlighet att tillsammans med chefsjurist och övriga intressenter vara med att forma dess närmare innehåll.

Hos oss får du jobba med människor som brinner för att musikskapare ska få betalt för sin musik och för att ny, fantastisk musik ska fortsätta skapas i Sverige!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stim med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på helena.woodcock@jurek.se eller Researcher Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Stim

Stim, Svenska tonsättares internationella musikbyrå, grundades 1923 med syftet att samla in pengar för musikanvändning och fördela dem till de som skapat musiken. Stim finns till för både musikskapare och musikförlag. För våra anslutna rättighetshavares räkning förvaltar och upplåter Stim rättigheter till musik och text. Genom samarbete med motsvarande verksamheter i andra länder hanterar Stim även rättigheter till den musikaliska världsrepertoaren. Stim har idag över 100 000 anslutna låtskrivare, kompositörer, textförfattare och musikförläggare (cirka 3000) världen över. Stim har ca 150 anställda som arbetar i nyrenoverade lokaler på Hornsgatan i Stockholm.
Stim logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!