Hoppa till innehåll

Soukra Entreprenad AB söker Arbetsledare inom byggbranschen!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Soukra Entreprenad AB söker just nu Arbetsledare /Projektledare inom betong!

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av att arbeta som Arbetsledare inom betong och har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från yrkes- eller högskola, har du betongklass 1 är det meriterande. Ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässighet och du strävar alltid efter att nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person är du positiv, ansvarstagande och ordningsam och du brinner för arbetet ute i produktion. Du är engagerad i ditt arbete och förstår vikten av bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, stödfunktioner, kunder, övriga kollegor och chefer.

Som arbetsledare inom betong har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschef planerar och leder du din del av projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du leder och fördelar det löpande arbetet ute i produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.


Du kommer även har personalansvar för en grupp yrkesarbetare vilket bland annat innebär medarbetar-samtal. Förutom våra kunder är vår arbetsmiljö det viktigaste vi har! Du ansvarar för att det råder ordning och reda på din arbetsplats vilket gör det möjligt att nå de högt ställda krav Soukra Entreprenad ställer på en säker arbetsmiljö. Det bidrar dessutom till en bättre kvalitet i det projektet vi överlämnar till kunden.


Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet och på detta sätt nå de mål och deadlines som är uppsatta. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Det är en fördel om du har kompetens inom:

Entreprenadjuridik, Projektledning, Prognos, ÄTA, Fakturering, Kontraktsfrågor, Ekonomimöten externa/interna, kalkyl, Projektportal, Betalplan, Tidsplan, Kundansvar, Inköp, Betong, ritningshantering och Arbetsledning.

Vad kan Soukra Entreprenad AB erbjuda dig?

Möjligheten att arbeta i ett företag med djup branschkunskap och erfarenhet.

Ett trevligt arbetsklimat med kompetenta kollegor.

Stora möjligheter att utvecklas professionellt.

Vidareutbildningar vid behov.

Attraktiva förmåner för en god balans mellan arbete och fritid.

Soukra Entreprenad AB är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner. Vi erbjuder en marknadsmässig lön. Hos oss har du möjligheten att växa och utvecklas.


Ort: Stockholm med omnejd

Anställnings form: Heltid, 40h

Märk ansökan med: Annons Arbetsledare

maila till cv@soukra.se

Välkommen att ansöka till oss!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se