Hoppa till innehåll

Knallen söker teckenspråkig stödassistent

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (1 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Prima LSS Omtanke är ett mindre vårdföretag som driver Södermalms grupp- och servicebostäder samt Teckentullens dagliga verksamhet. Vår ambition är att erbjuda en verksamhet av absolut högsta kvalitet där brukarnas behov och önskemål alltid står i fokus. Vi ställer således höga krav på våra medarbetare.

Nu söker vi en ny arbetskamrat till Södermalms grupp- och servicebostäder, enhet Knallen.

Knallen är en gruppbostad enligt Lag om stöd och service (LSS), riktar sig till döva brukare och bedrivs i teckenspråksmiljö. Det är fem lägenheter på boendet.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att ge brukare stöd, service och god omvårdnad utifrån var och ens behov och önskemål i det egna hemmet. Målet är att brukare ska uppleva livskvalitet genom att få förutsättningar att äga sitt liv och kunna leva så självständigt som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd, ansvarstagande och flexibel med god självinsikt och förmåga att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Du behöver ha engagemang för målgruppen och goda kunskaper om funktionsnedsättningar. Tillsammans med övrig personal kommer du att aktivt bidra till fortsatt kvalitetsutveckling av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För en anställning som stödassistent krävs adekvat gymnasieutbildning så som grundläggande utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, pedagogiskt eller socialt arbete. Goda kunskaper i teckenspråk och skriven svenska. Erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet är meriterande.

Det är en deltidstjänst på mellan 70-90%. Anställningsgraden är ännu inte fastställd vid annonsens publicering.

Oregelbunden schemalagd arbetstid, dagtid, kvällstid och med arbete varannan helg.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se