Hoppa till innehåll

Konferens- och studiovärd

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sökes: Konferens- och studiovärd

Till vår varma nyrenoverade konferens och Stockholms vassaste studio

SLUSSGÅRDEN AB

OM JOBBET SOM Konferens- och studiovärd

Är du en driven och lyhörd person som älskar att få jobba med hela kedjan inom service från bokningsförfrågan till genomförande fram till fakturering? Drivs du av försäljning och eventplanering lika mycket som av att arbeta operativt med våra gäster både i konferensen såväl som i studion? Då kommer du att stormtrivas hos oss. Vi erbjuder en roll med mycket eget ansvar där du kan påverka hur vi arbetar och utvecklar verksamheten. Gillar du dessutom teknik och tycker det är kul att prova på nya saker och utvecklas, så kommer jobbet passa som handen i handske.

Som Konferens- och studiovärd kommer du primärt att arbeta på Hornsgatan 15 i vår Konferensverksamhet Saturnus Konferens samt vår Studioverksamhet. Arbete kan även ske i någon av våra andra verksamheter som ligger i Slussenområdet.

Som bolag drivs vi av öppenhet och ständig utveckling, och våra mål är höga: vi vill ge våra kunder service i världsklass. Vill du bli en del av vårt serviceteam? Läs vidare och ansök idag.

DIN ROLL

Tjänsten Konferens- och studiovärd tillhör Affärsområde Service, och är en kombinerad tjänst där du kommer att arbeta med både konferensen och studion och hantera bokningsförfrågningar, eventplanera, införsäljning och ta hand om våra gäster i den dagliga verksamheten. Du kommer att ingå i Konferens- och studioteamet, där alla har sina egna fokusområden, men där vi arbetar som ett team med gästen i fokus. Dagarna kan därför variera mycket beroende på bokningsläget.

Du kommer i samråd med Konferenschef och kollegor kunna styra en del av hur du jobbar och vad som är fokus under olika perioder. Du kommer att ha som fokusområde att sköta bokningar och planera evenemangen. Du kommer att arbeta aktivt i verksamheten med konferensen, tex. att välkomna gäster och mötesbokare när de anländer på morgonen, servera lunch och fikor. Koordinera och planera arbetet, informationsflödet och tillsammans med Konferenschef tillse att vi har korrekt information på hemsidor och hos tredjepartsbokare. Att tycka om att bygga relationer och knyta band med kunder är en mycket viktig egenskap för att få dem att bli återkommande kunder. Även uppsökande försäljning och att ställa ut på mässor kan förekomma.

Förutom arbetet i konferensen kommer du även att arbeta nära vår Boknings- och studiokoordinator för att boka in och planera sändningar i studion.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

ARBETSUPPGIFTER ÖVERGRIPANDE

  • Bokning av konferenser och studiosändningar
  • Merförsäljning av lokaler, förtäring, teknik och andra produkter
  • Förbereda möbleringsskisser och körscheman
  • Jobba i den dagliga driften
  • Förbereda möbleringsplaner inför sändningar, events och konferenser
  • Planera och hålla i överlämningsmöten
  • Aktivt deltaga i utvecklandet av verksamheten

ANSVAR I BEFATTNING

  • Merförsäljning av tjänster, teknik, support och förtäring i samband med sändningar, konferens och events
  • Agera på uppkomna kundproblem, leverantörsproblem och aktivt lösa dessa. Vid behov tillsammans med närmaste chef
  • Alltid sträva efter att förutse utmaningar och problem och proaktivt föreslå lösningar, för att undvika att problem uppstår i fösta hand

ERFARENHET

  • Krav: Tidigare erfarenhet av arbete inom konferens
  • Krav: Tillgänglig för arbete dagtid såväl som kvällstid (arbetet kommer primärt att vara förlagt dagtid, måndag-fredag)
  • Krav: God svenska och engelska i tal och skrift
  • Krav: Administrativt stark, god kunskap i officepaketet

  • Meriterande: Erfarenhet av arbete med filmning och redigering.
  • Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete som bokare och/eller med försäljning
  • Meriterande: Arbetat med bokning och försäljning inom hotell och/eller konferens tidigare.

DIN ANSÖKAN

Låter jobbet intressant? Välkommen med din ansökan! Skicka den så snart som möjligt till: jobb@slussgarden.se

Frågor om tjänsten besvaras av Joakim Moskowicz (Joakim.Moskowicz@slussgarden.se) Affärsområdeschef Service. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser mycket fram emot din ansökan! Tjänsten tillträds efter överenskommelse, dock tidigast den 20 augusti.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se