Hoppa till innehåll

Stjärnor till Aim'n Pop Up - Stockholm Quality Outlet

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Stjärnor till Aim'n pop-up store på Stockholm Quality Outleti Barkarby

Slash.ten har äran att driva en pop-up med det fantastiska varumärket Aim'n. Här kan inte vem som helst stå och därför söker vi nu fler stjärnor till vårt härliga team som vill och som älskar att sprida positiv energi till alla som kliver in genom dörrarna.

Är du en av dessa?

Vem är du?

Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra människor och sprider naturligt mycketenergi till alla du träffar. Ditt engagemang går inte att ta miste på och inget gör dig lyckligare än att prestera på topp med ditt team. Du är den som t.ex. håller upp dörrar åt personen som kommer efter, plockar upp det som någon annan tappat och som alltid ställer upp för dina vänner.

Du tycker som vi att kundbemötandet är en av de absolut viktigaste delarna för att skapa en fantastisk kundupplevelse!

Om varumärketAim’n grundades i Sverige 2014. Designat av kvinnor, för kvinnor.Detta är ett varumärke som sätter kulturen först och som alltid försöker skapa en positiv inverkan på världen och livet för alla vi berör. Deras övertygelser och värderingar vägleder dem i varje beslut de tar och driver dem i handling och kommunikation – det är kärnan i allt de skapar. Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa mot att göra Aim’n till ett globalt varumärke och säkerställa att vi uppnår våra högt satta mål där vi vill peppa tjejer & kvinnor världen över till att leva ett aktivt liv och till att tro på sig själva & sina drömmar!

Arbetsuppgifter

• Säkerställ högklassig service till alla du möter• Arbeta strukturerat i ett högt tempo• Bidra med härlig stämning till alla du möter • Jobba mot och slåuppsatta mål• Kassahantering • Följa butikens rutiner och struktur, samt visuella konceptTjänsten är på deltid med start 1a september till sista januari.Du kommer vara anställd av Slash.ten, men jobbar på och är ansiktet utåt för Aim'n.

      Om oss

      Slash.ten är en kundupplevelsebyrå med en organisation och ett team som har lång väldokumenterad erfarenhet inom retail, event och kundupplevelser. Vi tror på mångfald, kraften i att jobba som team och är individer som byggt gasellföretag, utvecklat varumärken och fått utmärkelser för bästa kundservice många år i rad. Målsättningen är tydlig; vi vill bli ihågkomna för att vara fantastiska i allt vi gör. Vi arbetar redan med några av världens största varumärken. Läs mer på: www.slashten.net/

      Som stjärna på Slash.ten är du vår och de varumärken vi representerar främsta ambassadör och ansikte utåt.

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

      Sök jobbet
      Ansök senast
      02 januari 2025 (158 dagar kvar)
      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se