Hoppa till innehåll

Timvikarier som vill arbeta som cafépersonal och handledare på Café Skyd...

Sista ansökningsdag
31 januari 2025 (151 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Skyddsvärnet är en idéburen organisation som arbetar för att skapa bättre förutsättningar för människor i samhället. I våra sociala företag arbetstränar personer med målet att utvecklas och få ett arbete. Nu söker vi timvikarier som vill arbeta som cafépersonal och handledare på ett Café Skyddsvärnet i Spånga.

I arbetet som cafépersonal och handledare för de personer som arbetstränar i caféet ingår bland annat att:

  • Daglig drift av caféet.
  • Förbereda och hålla i morgonmöten/uppstartsmöten för praktikanter.
  • Planera och fördela arbete till deltagare i caféet – för en effektiv försäljning.
  • Verka för att den vardagliga arbetsmiljön är god på arbetsplatsen.

Vem vi tror att du är Du är en person som drivs av måluppfyllelse och av att se människor växa. Du är bra på att arbeta självständigt, men besitter samtidigt en god samarbetsförmåga och är bra på att engagera personer omkring dig. Du är pedagogisk och uppskattar mötet med andra människor. Du trivs med att ha många bollar i luften och har förmågan att se möjligheter och genomföra idéer.

Lämplig bakgrund Krav är att du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat på café eller restaurang. Meriterande är om du har arbetat som handledare och/eller med coachning. Som handledare använder du MI (motiverande samtal), så har du erfarenhet av detta är det ett stort plus! Det är viktigt att du talar/skriver svenska flytande eftersom uppföljning och dokumentation är en viktig del av arbetet.

Om tjänstenTjänsten har sin huvudsakliga placering i caféet i Spånga, på Skogängsvägen 59. Du kommer att anställas som timvikarie för att arbeta på helger samt att vid behov hoppa in när ordinarie personal är sjuk på vardagar. Vår verksamhet kräver utdrag från misstanke- och belastningsregistret varför det är bra om du beställer det redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Thomas Fröberg, Enhetschef, thomas.froberg@skyddsvarnet.se 070-274 09 36

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 januari 2025 (151 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se