Hoppa till innehåll

Cafépersonal och handledare till Café Skyddsvärnet i Spånga

Sista ansökningsdag
31 januari 2025 (151 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Skyddsvärnet är en idéburen organisation som arbetar för att skapa bättre förutsättningar för människor i samhället. I våra sociala företag arbetstränar personer med målet att utvecklas och få ett arbete. Nu söker vi en person som vill arbeta som cafépersonal och handledare på Café Skyddsvärnet i Spånga.

Om Skyddsvärnet – anno 1910

Skyddsvärnet – anno 1910 är en idéburen organisation som grundades 1910. Vi förebygger social utslagning och skapar bättre förutsättningar för människor i samhället. Vi tillhör den idéburna sektorn och är partipolitiskt och religiöst obundna. Att vi är en idéburen organisation innebär bland annat att vi saknar ägare och att all vinst i stället återinvesteras i våra verksamheter. Återinvesteringen innebär att vi kan starta upp nya verksamheter, utöka befintliga verksamheter och skapa projekt – för att kunna hjälpa fler. Läs mer om Skyddsvärnet - anno 1910 på www.skyddsvarnet.se

I arbetet som cafépersonal och handledare ingår bland annat:

  • Daglig drift av caféet.
  • Förbereda och hålla i morgonmöten/uppstartsmöten för praktikanter.
  • Planera och fördela arbete till deltagare i caféet – för en effektiv försäljning.
  • Verka för att den vardagliga arbetsmiljön är god på arbetsplatsen.
  • Att vara delaktig i att uppdatera caféets Instagram-konto samt annan marknadsföring som görs.
  • Arbeta efter Skyddsvärnets värdegrund ”Hjälp till självhjälp” med caféets rutiner och arbetsuppgifter som verktyg.
  • Genomföra samtliga moment som ingår i deltagarens (personen som arbetstränar) placering. Dvs. planering, handledning och uppföljning förenligt med gällande avtal.
  • Hantera mejl, våra molntjänster och telefon dagligen.

Vem vi tror att du är Du är en person som drivs av måluppfyllelse och av att se människor växa. Du är bra på att arbeta självständigt, men besitter samtidigt en god samarbetsförmåga och är bra på att engagera personer omkring dig. Du är pedagogisk och uppskattar mötet med andra människor. Du trivs med att ha många bollar i luften och har förmågan att se möjligheter och genomföra idéer.

Lämplig bakgrund Krav är att du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat på café eller restaurang. Meriterande är om du har arbetat som handledare och/eller med coachning. Vi ser gärna att du har arbetat som handledare och/eller med coachning. Som handledare använder du GA-metoden (grundläggande anställningsbarhet) och MI (motiverande samtal), så har du erfarenhet av detta är det ett stort plus! Det är viktigt att du talar/skriver svenska flytande eftersom uppföljning och dokumentation är en viktig del av arbetet. Det är meriterande om du har arbetat med digital rapportering och dokumentation.

Om tjänsten

Tjänsten har sin placering på Skyddsvärnet café på Skogängsvägen 59 i Spånga. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid (100%). Vår verksamhet kräver utdrag från misstanke- och belastningsregistret varför det är bra om du beställer det redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Thomas Fröberg, Enhetschef, thomas.froberg@skyddsvarnet.se 070-274 09 36

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 januari 2025 (151 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se