Hoppa till innehåll

Ansvarigt cafébiträde SKAFFERIET

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en ny stjärna till vårt team. En härlig teamleader som gillar att ha och ta ansvar. Är du kanske den vi söker? Tjänsten är på heltid och har sin start i oktober/november men kommer ev kunna erbjuda extra vid behov / introduktion & upplärning fram till dess kontraktsstart. Vår tjänst kan även innefatta lite helgarbete.

Du är positiv, social, serviceminded, nyfiken, vill utvecklas och tycker om att arbeta i ett högt tempo då vårt café är välbesökt. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

Tjänsten som ansvarigt cafébiträde innefattar ledarskap & vägledning av övrig serveringspersonal, beställningar, övergripande kontroll av dagliga driften samt även översikt över verksamhetens cateringutskick.

Vi är ett väletablerat, mysigt & väldigt trivsamt café/restaurang med fantastiska godsaker & vällagad mat. Vi befinner oss på bästa tänkbara plats i kärnan av Stockholm (i GALLERIAN). Vi har öppet för frukost, fika, lunch & middag veckans alla dagar. Och har dessutom fullständiga rättigheter. På tal om alkoholtillstånd så söker vi dig som är fylld 20 år för att kunna vara serveringsansvarig.

Kompetenser och egenskaper som krävs:

- Flerårig erfarenhet från café eller restaurang

- Stort intresse och passion för branschen. Brinner för att göra det lilla extra för gästen.

- Håller tider och har hög arbetsvilja & moral

- Lagspelare och tycker om högt tempo

- Hantera stressiga situationer och kunna ha många bollar i luften

- Baristafärdigheter

- Någon typ av utbildning som är branschrelaterad är meriterande då vi även bakar en hel del själva.

Uppfyller du dessa kriterier & det känns som en intressant arbetsplats för dig så bör vi kanske träffas... Skicka in din ansökan till Sarah@skafferiethamngatan.se Återkoppling & ev kallelse till intervju kommer att ske löpande. Tilltänkt start för tjänsten är i oktober/november.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se