Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Billing Coordinator till Schjødt

Schjødt är en av Nordens ledande advokatbyråer med över [400] anställda. Nu söker vi fler lagspelare som delar våra värderingar och visioner. Schjødt är en marknadsledande affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Köpenhamn och London. På Schjødt arbetar vi över kontors- och landsgränserna i högpresterande team som är skräddarsydda för att uppnå bästa resultat för våra klienter och en utvecklande miljö för våra anställda.

Om rollen

I rollen som Billing Coordinator hos Schjødt kommer du att ha det övergripande ansvaret för faktureringsprocessen i Sverige. Rollen innebär ett brett samarbete över avdelnings- och landsgränser, med många kontaktytor både internt och externt mot klienter. Du blir en viktig del av vårt ekonomiteam som idag består av sex personer på Stockholmskontoret, där vi arbetar i nära samarbete med varandra.

Mer om arbetsuppgifterna

Rollen innebär att du har ansvar för den löpande faktureringen och det inkluderar:

  • Att generera, granska och skicka fakturor till klienter.
  • Kommunicera med klienter för att besvara frågor som uppstår i samband med fakturor eller betalningar.
  • Arbeta nära andra avdelningar för att säkerställa korrekt fakturering och kundservice.

Din profil

Vi söker en person som är strukturerad, analytisk och serviceinriktad, med en stark förmåga att hantera detaljer och hålla ordning på komplexa processer.

Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det avgörande att du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att följa upp och återkoppla till de du arbetar med. Vidare ser vi att du är en person med stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och som trivs med att arbeta i flera parallella processer. Du har en god initiativ- och problemlösningsförmåga och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. Erfarenhet av affärssystemet Maconomy är meriterande, men inget krav.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du chansen att arbeta i en dynamisk och högpresterande miljö, där du ges möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du blir en del av en organisation med engagerade och erfarna medarbetare, vilket bidrar till en lärorik, professionell och inspirerande arbetsplats. Vi är en inkluderande och social arbetsplats där vi har trevligt och trivs med varandra.

Ansökan

Ansök via vår hemsida genom att ladda upp CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Linnea Lindkvist, HR, på linnea.lindkvist@schjodt.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se