Hoppa till innehåll

Projektledare fastighetsprojekt

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av projektledning inom bygg och vill ha ett arbete där du är med och gör skillnad? Är du strukturerad och har god förmåga att skapa starka samarbeten? Säkerhetspolisen söker nu projektledare inom gruppen Lokalutveckling. Sök ett arbete där du är med och bidrar till Sveriges säkerhet. Välkommen med din ansökan!

Tillsammans skyddar vi Sverige.


Det här är ditt uppdrag

I din roll som projektledare samordnar och leder du fastighetsprojekt vilket innebär anpassningar, ombyggnationer och nybyggnationer av lokaler, genom samtliga faser utifrån ett hyresgästperspektiv/beställarroll. Du har ansvar för att förbereda, planera, dokumentera och driva projekt samt att samordna och kravställa interna funktioner och konsulter. Inom givna ramar fattar du beslut som rör projektets framdrift och du har även budgetansvar för dina tilldelade projekt.

Vidare bidrar du till gruppens utveckling där du effektiviserar processer och arbetsmetoder. Det förekommer att du presenterar eller är föredragande för projekt i styrgrupp och andra forum.

Din placering är på huvudkontoret i Solna. Inrikes resor förekommer.


De här kvalifikationerna söker vi hos dig

  • Akademisk examen inom byggnadsteknik eller annat relevant område alternativt motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Flerårig erfarenhet av projektledning av byggprojekt
  • God vana att använda och tolka ritningar
  • God kunskap om allmänna bestämmelser och annan lagstiftning inom bygg- och fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av ekonomistyrning, rapportering samt dokumentation av projekt
  • Goda it-kunskaper
  • Mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Du som söker kan också ha kompetens som tillför bredd och kompletterande perspektiv. Kan du bidra med något eller flera av följande är det meriterande:

  • Erfarenhet av projektledning i beställarroll
  • Erfarenhet av projektledning av lokaler kopplade till samhällsviktig verksamhet och/eller skyddsobjekt
  • Kunskap om entreprenadjuridik och erfarenhet av avtalsförhandling
  • Kunskap och LOU och LUFS
  • B-körkort


Det här är kollegan vi söker

För att passa i rollen som projektledare ser vi att du är noggrann, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är uthållig och driver självständigt dina projekt framåt samtidigt som din samarbetsförmåga och din goda kommunikationsförmåga hjälper dig att skapa ett bra arbetsklimat och samarbete mellan olika dicipliner och specialister. Vidare är du analytisk och kan lätt överblicka helheter utan att missa de viktiga detaljerna.

Din positiva inställning gör dig till en engagerad problemlösare med starkt resultatfokus, vilket gör det enkelt för dig att möta deadlines. Fokus har du både på gemensamma och individuella mål. Att vara flexibel och växla i tempo faller sig naturligt för dig och du kan skifta mellan planerad och händelsestyrd verksamhet när situationen kräver det.

Säkerhetspolisen ställer höga krav på säkerhet och sekretess, därför förutsätter vi att du har ett högt säkerhetsmedvetande, ett gott omdöme och är trygg som person.


Så tar du kontakt med oss

Du är välkommen att ringa rekryterande chef under v. 32, tfn 010-568 73 90. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du

Ansökan sker via vår hemsida, www.sakerhetspolisen.se

Ansökan ska ha kommit in senast 2024-08-11.

I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och eventuella meriter. Beskriv också hur dina personliga egenskaper bidrar i rollen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se