Hoppa till innehåll

Köksmästare till Gastropol

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och skapa kulinariska upplevelser på Gastropol i nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden, nära Norra Tornen och Karolinska?Vi söker dig som brinner för mat, har känsla för kvalitéoch som vill bidra till vår fortsatta utveckling av Torsplans nya mötes- och matdestination.

Om rollen:

I rollen som köksmästare har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder i bistron, deli, konferens & catering! Vi lagar mat från grunden och arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror. Du ansvarar för att leda och inspirera köksteamet och säkerställa att våra höga standarder för matlagning och service upprätthålls varje dag. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och mellan avdelningarna och du är med i ledningsgruppen!

Din profil:

Vi letar efter dig med minst 5 års erfarenhet inom kök, där du har serverat ala carte-rätter och arbetat med att skapa en god matupplevelse för gästerna. Som en flexibel lagspelare ska du coacha och utveckla kollegerna till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag.

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i bistro-verksamhet, dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla ett köksteam, kunskap om kostnadskontroll och lagerhållning, erfarenhet av att planera och genomföra catering, konferens och event god förståelse för hållbar matlagning och användning av lokala råvaror, utbildning inom kulinarisk konst eller liknande, samt erfarenhet av att arbeta med både klassiska och moderna matlagningstekniker. Du är en lyhörd person med stort fokus på kundernas önskemål och behov.

Du ansvarar föratt utveckla och uppdatera menyn med kreativa och säsongsbetonade rätter, leda, utbilda och motivera köksteamet, säkerställa att alla rätter håller högsta kvalitet och presenteras estetiskt, hantera inköp och lagerhållning för att minimera svinn och kostnader, arbeta med budgetering och kostnadskontroll för att säkerställa lönsamheten, utföra regelbunden inventering, samarbeta med eventteamet för att planera och genomföra minnesvärda matupplevelser, upprätthålla strikta hygien- och säkerhetsstandarder, samt delta i ledningsgruppsmöten och rapportera direkt till restaurangchefen.

Meriterande

  • Erfarenhet av KRAV-certifiering
  • Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål! Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utveckling, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.

Ansökan Tillträde är 15 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider på vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson Margareta.Gustavsson@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se