Hoppa till innehåll

Projektledare M&E

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Projektledare inom Meeting & Event sökes för kund med bas i Stockholm.

Vi söker nu dig som har arbetat minst 1 årinom resebranschen med Meeting & Event, Privatresor, Affärsresor eller Gruppresor.Som person är du driven, empatisk och prestigelös ochvågar ge dig på nya saker! Det är viktigt att du äröppen och tydlig i dinkommunikation då vi har kollegor på flera olika platser.Vi önskar att du kan Amadeus flygbokningssystem grundläggande och vi ser att du har god erfarenhet iflera andra bransch relaterade system. Mycket goda kunskaper i tal och skrift krävs i både Svenska och Engelska.

Som projektledare tar du emot förfrågningar på grupp-och konferenser från våra avtalskunder via mail och telefon. Förfrågningar gällande logistik såsom flyg, tåg och buss med boende för 10 personer och uppåt eller konferenser inom Sverige är vanliga förfrågningar och bokas via våra system och sys ihop av projektledaren till en offert. Deltagarhantering, ombokningar samt fakturering är en stor del av arbetet. Kärnan i vårt arbete är den fantastiska service som projektledarna i teamet ger genom deras sätt att kombinera sin expertis, snabbhet och kreativa lösningar med personlighet vilket bygger nära och givande relationer med kunderna.

Vad erbjuder vi:

Vi är ett företag som värdesätter dina tankar och idéer, vi vill höra din röst och vill att du påverkar vår framtidsresa. Om du också är genuint intresserad av hur kombinationen av senaste teknik och utmärkt personlig service kan se ut inom resebranschen är vi rätt ställe. Vi finns i centrala Stockholm.

Pensionspar enligt ITP1 samtfriskvårdsbidrag ingår.

30 dagar semester

Heltid vardagar på vårt kontor i Stockholmminst 2-3 dgr/vecka alternativt på distans om du ej bor i Stockholmsområdet. Vi ser helst att du bor i Stockholmsområdet.

Start omgående enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan och har du frågor om tjänsten kontakta då rekryterare Jannica Grönqvist på jannica@resebemanning.se alt 0723-240421

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se