Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
13 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Åt vår kund söker vi en Projektledare inom HR digitalisering

Uppdragsbeskrivning

Som projektledare jobbar du på HR i nära samarbete med IT. Tillsammans ansvarar vi för att ta fram en lösning som ger verksamhetsnytta och bidrar till ökad intern effektivitet inom processen för on- och offboarding som HR har ett övergripande ansvar för. Du rapporterar till chef för sektion HR Utveckling och verksamhetsstöd.  Projektet styrgrupp är Digitaliseringsforum Intern effektivitet och projektgruppär under etablering. Som projektledare kommer du att ansvara för projektgrupp fastställs och att rätt resurser involveras under projektets gång.

Budget finns att förhålla sig till och projektledaren ansvarar du för att hålla dig inom de ramar som är uppsatta för projektet, både ekonomiskt och det scope som är beskrivet i projektets styrkort och som ligger till grund för projektstart.

Projektet är beroende av data från det regionsgemensamma personalsystemet Heroma samt interna IT-system kopplat till bla IT-beställning och behörigheter.

Arbete pågår också med RPA-lösning samt datalager för att automatisera och tillgängliggöra HR-data för att skapa bättre förutsättningar för vårt operativa och strategiska HR arbete.

Vi söker dig med flerårig praktisk erfarenhet ifrån digitalisering och automatisering inom HR. Du kommer att samarbeta med IT-avdelningen i arbetet med digitaliseringen och framdriften av olika automatiseringsprojekt. Vi har redan flertalet nystartade initiativ som vi driver tillsammans med IT:s olika produkt- och förmågeledningar som du kommer att fortsätta projektleda. Förutom projektledning kommer uppdraget att innefatta, bl.a. process- och behovskartläggningar, livscykelhantering och förändringsledning inom kundens digitaliseringsresa.

Erfarenhetskrav

  • Minst 6 års praktisk erfarenhet i rollen som projektledare, programledare och/ eller processledare inom IT/ HR
  • Minst 4 års relevant erfarenhet av processutveckling och digitalisering inom HR-området (ex, lönesystem, rekyteringsystem, lärplattformar osv)
  • Minst två (2) uppdrag av praktisk förändringsledning inom HR i en större organisation (500+ anställda)
  • Minst två (2) projektledaruppdrag i offentlig sektor

Meriterande

  • Akademisk eller yrkeshögskoleutbildning som är relevant för HR-området
  • Minst två (2) års erfarenhet av agila och/eller iterativa arbetssätt
  • Minst två (2) uppdrag av att ha arbetat med marknadsanalyser av digitala lösningstyper inom HR området

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se