Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Åt vår kund söker vi nu en Kommunikatör

Arbetsuppgifter 

  • Utveckla kommunikationsplaner: Skapa detaljerade planer som anger hur och när information ska kommuniceras till olika intressenter. Dessa planer innehåller vanligtvis mål, målgrupper, meddelanden, tidsplaner och val av kommunikationskanaler.
  • Samordna kommunikation: Se till att alla projektdeltagare och intressenter hålls informerade om projektets status, framsteg och eventuella förändringar. Detta kan inkludera att organisera och leda informationsmöten, samt distribuera uppdateringar via e-post, nyhetsbrev eller projektportaler.
  • Hantera intern och extern kommunikation: Kommunicera projektinformation till interna teammedlemmar och externa intressenter. 
  • Skapa och underhålla kommunikationsmaterial: Utforma och producera kommunikationsmaterial som presentationer och rapporter som är nödvändiga för att stödja projektets kommunikationsbehov.
  • Följa upp och rapportera: Se till att alla intressenter är uppdaterade om projektets utfall och lärdomar efter projektets avslutning, vilket ofta involverar att skapa och dela slutrapporter.  

Krav på erfarenhet 

  • Kommunikation och media: Erfarenhet av att arbeta med olika kommunikationsmedier, inklusive digitala plattformar, sociala medier, och offentliga presentationer. Förmågan att skriva tydligt och effektivt för olika publik är avgörande.
  • Projektledning: Förståelse för grundläggande projektledningsprinciper och erfarenhet av att arbeta i eller leda projekt. Det är viktigt att ha god organisatorisk förmåga och kunna hantera flera uppgifter samtidigt under tidspress.
  • Stakeholder management: Erfarenhet av att arbeta med och kommunicera till en bred uppsättning intressenter, inklusive interna teammedlemmar, ledning och kunder. Förmågan att anpassa kommunikationen efter olika intressenters behov är viktig.
  • Utbildningsbakgrund: En relevant högre utbildning inom kommunikation, journalistik, marknadsföring eller liknande kan vara önskvärd, även om praktisk erfarenhet kommer värderas högt.
  • Språkkunskaper: Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande erfarenhet 

  • Erfarenhet av strategisk kommunikation: Att ha erfarenhet av att utveckla och implementera kommunikationsstrategier 
  • Projektledningserfarenhet: Att ha arbetat i projektledningsroller eller i projektteam
  • Erfarenheter inom fastighetsutveckling eller anläggningsprojekt.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se