Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Åt vår kund söker vi för närvarande en erfaren och engagerad Global Delivery Admin Support för deras globala leveransteam. Uppdraget är baserat i Göteborg, med tre dagar i veckan på deras kontor.

Uppdragsbeskrivning

Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa effektiv onboarding och offboarding av resurser till teamen, samt att hantera administrativa uppgifter enligt deras anställningsprocess. Du kommer att spela en nyckelroll i att skapa det första och sista intrycket av vår kund, genom att säkerställa att alla nykomlingar och de som lämnar teamet får den bästa upplevelsen.

Dessutom kommer du att stödja teamen med kontraktshantering, inköpsorder, ekonomisk kontroll och uppföljningsaktiviteter för att säkerställa kontrollerad och compliant administration av leverantörsavtal och kostnader.

På grund av ständiga förändringar och det kontinuerliga tillägget av nya teammedlemmar, måste du ha starka organisatoriska färdigheter, noggrann uppmärksamhet på detaljer och förmågan att samarbeta med en mångfald av kollegor runt om i världen. Rollen erbjuder mycket självständigt arbete, ett brett spektrum av varierade uppgifter och möjligheten att arbeta i en miljö som bidrar till sociala förmåner.

Det globala leveransteamet levererar och stödjer kliniska studier för kunder runt om i världen.

De är passionerade för att leverera innovativa lösningar till patienter och vårdpersonal inom kliniska studier. Deras digitala produktutvecklings- och ingenjörsorganisation består av många tvärfunktionella team som arbetar nära tillsammans. Dessa team är spridda över olika platser runt om i världen, vilket skapar en dynamisk miljö där du blir en del av ett fantastiskt team som levererar innovativa digitala produkter.

Översikt över ansvarsområden:

  • Stödja onboarding av nya resurser, inklusive att arrangera bakgrundskontroller, beställa och förbereda IT-utrustning, konton och annat onboarding-material.
  • Administrera fakturor, inköpsorder, granska tidrapporter och hantera kontraktsförlängningar för konsulter och leverantörer.
  • Övervaka offboarding-processen för avgående medarbetare, inklusive insamling av IT-utrustning och stängning av konton enligt standardrutiner.
  • Upphandla och administrera IT-utrustning och enheter som teamen behöver, samt upprätthålla korrekta inventeringar av all utrustning i omlopp.
  • Stödja teamledare med andra administrativa uppgifter som mötes-/workshoplogistik, researrangemang, utgifter och stöd för besökare.
  • Du kommer att arbeta nära seniora ledare, affärsintressenter, programchefer och ekonomiteam.

Krav på kvalifikationer:

  • Förmåga att identifiera och utveckla nya uppgifter, förutse behov och agera proaktivt baserat på expertis.
  • 5+ års erfarenhet av en liknande administrativ roll inom IT-sektorn.
  • Dokumenterad expertis inom ekonomisk styrning och kontroll inom en stor organisation.
  • Färdighet i ekonomiska styrsystem och PMO-verktyg.
  • Starka färdigheter i att interagera med människor i olika sammanhang.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta för ett globalt företag.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se