Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till vårt hårtransplantationsteam

Publiceringsdatum
23 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi växer och söker en till legitimerad sjuksköterska till vårt trevliga hårtransplantationsteam!


Är du en självständig och ansvarstagande sjuksköterska med starka medicinska kunskaper och en passion för patientvård? Är du skicklig på att arbeta under press och hantera utmanande situationer med lugn och professionalism? Har du en förmåga att vara noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi letar efter.


Om Jobbet

Vi letar efter en erfaren och legitimerad sjuksköterska som är passionerad för att förbättra människors livskvalitet med hjälp av hårtransplantationer. Som en viktig del av vårt team kommer du att spela en central och viktig roll i genomförandet av våra hårtransplantationer, där precision och empati är avgörande. Din roll kommer att innefatta deltagande i hela transplantationsprocessen, från förberedelse till genomförande och uppföljning. Du kommer att arbeta nära våra medicinska specialister för att säkerställa att varje ingrepp utförs med högsta standard av vård och professionalism.


Om Tjänsten

Som en dedikerad sjuksköterska för hårtransplantationer kommer du att vara ansvarig för att assistera vid ingreppen, inklusive extraktion av hårsäckar och transplantation av hårsäckar samt lägga lokalbedövning. Du kommer att agera som en viktig länk mellan vårt team och våra patienter, vilket kräver en förmåga att kommunicera klart och stödja patienterna under hela deras behandlingsprocess.


Tjänsten är baserad i Stockholm men involverar resor till våra kliniker i Göteborg och Malmö för att utföra hårtransplantationer på plats där. Du får intern utbildning av oss för att säkerställa att du är fullt utrustad med den kunskap som krävs för att lyckas i rollen i vårt hårtransplantationsteam.


Vi söker dig som

- Har svensk legitimation

- Behärskar svenska och engelska i både tal och i skrift

- Kan resa regelbundet till Stockholm, Göteborg och Malmö. Schema planeras 6 månader framåt.

- Meriterande men inget krav: erfarenhet av injektionsbehandlingar och hårtransplantationer


Som person är du stresstålig, initiativrik och intresserad av att kontinuerligt lära dig mer. Du trivs i teamarbete och har en positiv inställning. Vi strävar efter tillväxt och söker dig som delar vår ambition. Att vara en lagspelare och sträva efter att göra det lilla extra är en självklarhet för dig.


Om Nordic Hair Clinic

Sedan 2006 har vi på Nordic Hair Clinic gett våra kunder bättre hårdagar genom både hårtransplantationer och PRP-behandlingar. Huvudkontoret och vår största klinik finns i dag i Stockholm, men vi har också kliniker i Göteborg och Malmö. Vi har utfört över 50.000 behandlingar och anses vara branschledande inom området. Nordic Hair Clinic kännetecknas av kompetens, utveckling, mångfald och gemenskap. Hos oss finner du en familjär stämning och en miljö där människor möts, har roligt och jobbar tillsammans för att förändra folks liv genom hår.


Jobbtyp

- Anställningen är en heltid som förläggs på dagar, kvällar, helger.

Schemat planeras med god framförhållning och en arbetsperiod består av 10-16 dagar beroende på årstid. Vi följer arbetstidslagen med veckovila och dygnsvila så det blir en vilodag mitt i perioden. Efter perioden väntar 10-12 dagars vila innan nästa period börjar.


60% Stockholm

40% Malmö & Göteborg


Hotell med frukost, betald restid 4h/resväg, tågbiljetter och traktamente.


Förmåner

- Friskvårdsbidrag

- Förmånlig tjänstepension

- Sjukförsäkring

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se