Hoppa till innehåll

Systemintegratör inom mjukvara

Sista ansökningsdag
16 januari 2025 (110 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om kundenVår kund är en ledande aktör inom industri- och försvarssektorn, med såväl nationell som internationell närvaro. Företaget levererar avancerade lösningar och produkter som bidrar till fredsbevarande säkerhet. Med ett starkt fokus på innovation och kvalitet är vår kund engagerad i att driva utvecklingen framåt och möta framtidens utmaningar.

Vad vi erbjuderVi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du deltar i högteknologiska projekt och bidra till samhällsviktig verksamhet. Du får möjlighet att bidra med din expertis i en organisation som harfokus på innovation, teknik och utveckling. Du ges även goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Dina arbetsuppgifterSom Integratör arbetar du brett med systemintegrering, felsökning och testning. Du förväntas se till att alla integrationer mellan systemen funkar som förväntat och arbetet innebär bland annat:

  • Nyutveckling och underhåll av stimulatorer och simulatorer
  • Kravanalys, driftsättning, testning och verifiering av systemens funktionalitet
  • Dokumentation och rapportering av integrationsprocessen.
  • Identifiera och hantera problem som uppstår

Din kompetensDu har troligen en tekniks högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Utöver det tror vi att du har arbetat några år med domäner, it-säkerhet ellerkonfiguration. Du är också van att arbeta med mjukvaruutveckling och hanterar olika kodspråk.

För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, noggrann, lösningsorienterad samt ha lätt för att skapa relationer. Din erfarenhet av att arbeta fokuserat mot kund kommer också bidra till din framgång

ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning: HeltidStart: Enligt överenskommelsePlaceringsort: Stockholm

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd då det är en säkerhetsklassad tjänst. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda till Årets Rekryteringsföretag (20-49 anställda) och Årets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelserna här.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se