Hoppa till innehåll

Serviceman/vaktmästare till gränspolisen

Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 40 000 medarbetare över hela landet. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället.

Gränspolisenheten är en operativ enhet vid region Stockholm som arbetar med gränskontroller, inre utlänningskontroller, verkställigheter av beslut om avvisning och utvisning samt gränsöverskridande internationell grov organiserad brottslighet inom Stockholms län och Gotland.

Lokalpolisområde Arlanda har ansvar för gränskontroll och inre utlänningskontroll på Arlanda och Bromma flygplats samt ordning och säkerhet på Arlanda. Verksamheten bedrivs året om under dygnets alla timmar.

Funktionen serviceman finns inom stödgrupp 1 i lokalpolisområde Arlanda som också består av administratörer, handläggare, kommunpoliser och operativa samordnare. Tillsammans bildar vi ett team, är ett stöd till verksamheten, ledningen och får arbetsplats och verksamhet att fungera väl.


Arbetsbeskrivning

Som serviceman vid lokalpolisområde Arlanda ska du ingå i den interna servicefunktionen. Vi ansvarar för servicen för de verksamheter som arbetar på LPO Arlanda i alla våra lokaler som finns på Tullhusvägen, i terminalerna på Arlanda flygplats och på Bromma flygplats. Du kommer sitta lokaliserad i eget kontor på Tullvägen tillsammans med övriga i gruppen. Du har möjlighet att lägga upp arbetet självständigt men ingår i ett team som hjälps åt att få verksamheten inom LPO Arlanda att fungera bra. Huvudsakligen kommer du att:

  • Samverka med avtalsansvarig för lokalvård, fastighetsägare samt fordonsansvarig/fordonsservice.
  • Posthantering/leveranser.
  • Miljöarbete samt viss avfallshantering.
  • Brandskyddsarbete (brandskyddskontrollant).
  • Samverka med Polisens interna verksamheter som hanterar IT och lås/larm.
  • Ansvara för förvaring av viss skyddsvärd utrustning och bistå personalen med tillträde till denna utrustning.
  • Avhjälpa enklare fel eller göra felanmälan (lokaler och utrustning).
  • Utföra enklare flytt av möbler eller utrustning samt enklare installation av utrustning.
  • Påfyllning av olika typer av förbrukningsartiklar (ev. beställning).


Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Godkänd och slutförd gymnasieexamen
  • God datorvana och kunskaper i Office-paketet
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort
  • Svenskt medborgarskap


Det är meriterande om du även har:

  • Erfarenhet från liknande arbete som vaktmästare eller servicemedarbetare
  • Tungt släp BE körkort.


Personliga egenskaper

För rollen som servicemedarbetare söker vi dig som är nyfiken att lära nya saker och ser möjligheter och lösningar. Du är noggrann och har god känsla för kvalitet. Det är viktigt att du har en god flexibilitet och en utpräglad serviceförmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Robert Alvrud, tf gruppchef, 0761-063756 robert.alvrud@polisen.se.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult: Madeleine Bernsmed, madeleine.bernsmed@polisen.se

Fackliga företrädare

Polisförbundet, SACO-S, ST och SEKO nås via Polisens växel 114 14


Övrig information

Arbetsort: Stockholm, Arlanda

Arbetstid: Veckoplanerad arbetstid (oftast dagtid måndag till fredag)

Tillträde: Efter överenskommelse

Funktion: Administratör, serviceman

Ansök genom att bifoga ditt CV (vi vill inte ha något personligt brev) och besvara urvalsfrågorna. Frågorna utgår från kravprofilen för den här rekryteringen och dina svar ligger till grund för det urval som sker i processen. Att besvara frågorna är en förutsättning för att din ansökan ska anses komplett.

Besvara följande urvalsfrågor som en del av din ansökan. Vänligen notera att krav och eventuella meriter ska vara uppfyllda vid ansökningstillfället.

Du hittar enkäten med urvalsfrågorna i annonsen på https://polisen.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/. Spara ner enkäten, besvara frågorna och bifoga den i mejlet med din ansökan/CV.

De uppgifter du lämnar i samband med din ansökan kan användas för att kontakta dig, få information och kallelser samt eventuella anställningshandlingar.

Välkommen med din ansökan i form av CV och enkät via e-post till jobb.stockholm@polisen.se senast den 15/10 2024. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via den mailadress som anges i annonsen. Märk din ansökan med referensnummer A561.880/2024 i mailets ärendemening.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi att du kontaktar ansvarig HR-konsult innan du går vidare med din ansökan.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Läs mer om vår hantering av personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Polismyndigheten

Polismyndigheten erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och mail från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se