Hoppa till innehåll

QA/RA Medical Device Software

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Du är en driven och briljant QA/RA-specialist med en passion för innovation inom medicinteknisk mjukvara! Du vill vara en del av ett kunskapsdrivet och inspirerande team som siktar Beyond Tomorrow. Du får möjligheten att arbeta med spännande och utmanande projekt som säkrar framtidens hälsa. Du har en skarp hjärna som älskar att utveckla smarta lösningar och bidra till extraordinära resultat. Är du redo att bli en av oss och göra en verklig skillnad?

Det här blir din rollI rollen som QA/RA-specialist inom medicinteknisk mjukvara hos oss kommer du att leda kvalitetsarbetet för våra banbrytande medicintekniska produkter. Här får du möjligheten att både arbeta självständigt och i nära samarbete med våra engagerade och omtänksamma kollegor, där vi gemensamt strävar mot att nå nya höjder och överträffa förväntningar hos våra kunder.

Din långa erfarenhet inom mjukvaruutveckling för medicintekniska produkter och din djupa förståelse för regulatoriska krav och kvalitetsstandarder är av avgörande betydelse för att säkerställa att våra produkter lever upp till högsta standard. Du kommer att spela en nyckelroll i att förstå och implementera dessa krav i våra kunders utvecklingsprocesser.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

  • Leda kvalitetsarbetet kring mjukvaruutveckling av medicintekniska produkter.
  • Implementera och underhålla kvalitetssystem enligt tillämpliga standarder (MDR, QSR, FDA 510(k), ISO 13485, IEC 62304, IEC 82304-1, ISO 14971, IEC 62366).
  • Samarbeta med kunder för att förstå och uppfylla deras specifika behov.
  • Utveckla och optimera processer för att säkerställa högsta kvalitet.
  • Driva och utveckla vårt erbjudande genom rådgivande konsultuppdrag.
  • Säkerställa att projekt levereras effektivt och enligt tidsplan.

Så här kommer du att briljeraVi söker dig som är en initiativtagande och flexibel person, som trivs i en dynamisk miljö och har en passion för teknik och problemlösning. Du är en briljant kommunikatör som samarbetar lätt med olika typer av personer och har en stark förmåga att förstå och möta kundernas behov. Vi värdesätter också att du har ett genuint intresse för kvalitetssäkring och att du drivs av utmaningar och personlig utveckling. Balansen mellan arbetsliv och privatliv är viktig för oss, och vi strävar efter att skapa en inkluderande arbetsmiljö där du kan växa och trivas.

Vi söker dig som:

  • Har lång erfarenhet av utveckling och regulatoriskt arbete för medicintekniska mjukvaror.
  • Är strukturerad och målmedveten med god förmåga att hantera komplexa uppgifter.
  • Är initiativtagande och flexibel, och kan anpassa dig till förändrade förutsättningar.
  • Du har ett stort nätverk inom branschen och har byggt upp långsiktiga relationer.Har en stark förmåga att leda och utveckla både dig själv och andra
  • Kommunicerar effektivt och samarbetar lätt med kollegor och kunder.
  • Är genuint intresserad av teknik, problemlösning och att förbättra processer.

Att vara en del av Team PVVi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

Vi är inte som alla andra – vi är unika med vår djupa kompetens och branschkunskap i kombination med vår varma passion och vår gemenskap som värnar om varje individ. Vi är en arbetsplats som är mer än bara jobbet. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har ett engagemang utöver det vanliga, och älskar att dela med oss av våra briljanta tankar. Vi går in i det vi tror på, och vi gör det helhjärtat. Vi har energin hos det lilla företaget kombinerat med lugnet bara ett bolag med vår långa erfarenhet kan känna. Vi vill utvecklas. Vill framåt. Tillsammans för en bättre morgondag, det är Team PV.

AnsökanOm du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Kyrkander på 073-08619 48 eller sara.kyrkander@plantvision.se.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 januari 2025 (161 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se