Hoppa till innehåll

Kock, köksbiträde till liten grundskola

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker ytterligare en engagerad och friluftsintresserad kock till vår grundskola !

Vi söker nu en kock/ köksbiträde till vår grundskola I Ur och Skur skolan Skarpnäck. Det är en mindre grundskola från F-åk 3 med ca 56 elever. Vi serverar frukost/ lunch / mellanmål.

ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten utför man alla förekommande arbetsuppgifter i ett skolkök. Främst arbetar man med matlagning, salladsberedning, disk, rengöring, beställning och hantering av livsmedel. Ansvaret är att tillhanda hålla god, näringsriktig och säker mat. Specialkost vid allergi/överkänslighet förekommer och den mikrobiologiska säkerheten är prioriterad. I det dagliga arbete sker dialog med såväl pedagoger som elever så ett gott bemötande är betydelsefullt. Vi önskar en öppenhet och vilja över att laga mat ute i naturen tillsammans med elever och pedagoger.

Arbetet innehåller viss administration via dator, exempelvis beställningar, publicera menyer, läsa/skicka mejl samt lättare arbeten i Word och Excel. Som kock har du ett budgetansvar, och avstämningar med rektor.

I organisationen finns två kockar som har gemensamma arbetsplatsträffar, internutbildningar planeras främst till skollov.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är engagerad och vill vara med att utveckla måltiderna inom skolan. Efter givna resurser strävar du alltid efter högsta kvalitet på måltiden du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker och har öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Vi ser att du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Goda kunskaper i det svenska språket är nödvändigt för att hantera säker mat vid livsmedelsallergi.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som är flexibel och van att organisera sitt arbete självständigt. Du har gymnasiets hotell- och restaurangprogram eller annan kockutbildning alternativt gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Krav på arbetslivserfarenhet: Dokumenterad erfarenhet av att självständigt tillreda mat i förskolekök/storhushåll/restaurang alternativt erfarenhet i utbildningsmiljö som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter, friskvård, fortbildning, arbetskläder, nära samarbete med pedagoger och erfarenhetsutbyte mellan kockarna i organisationen. Stor möjlighet att styra arbetet själv.

Om du erhåller tjänsten ska du uppvisa godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde: omgående

Tjänsten är på 80 - 90 %.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se