Hoppa till innehåll

Registrator sökes till statlig myndighet verksam inom utbildningssektorn!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du registratorutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning samt ett års arbetslivserfarenhet som registrator? Vill du arbeta på en myndighet med ett samhällsviktigt uppdrag? Är du som person serviceminded, ansvarstagande och arbetar med en god struktur?

Om tjänsten

Perido söker en registrator till vår kund som ansvarar för nationell och internationell säkerhet genom utbildning och forskning. Denna tjänst är placerad i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som registrator kommer du att jobba på avdelningen för verksamhetsstöd vars uppdrag är att stötta organisationen administrativt och strategiskt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering
  • Kartläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden
  • Kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen
  • Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden
  • Ta fram statistik över pågående och avslutade ärenden

Dina egenskaper

Vi söker nu dig som är serviceminded, har ett strukturerat arbetssätt, är ansvarstagande och vill bidra till goda arbetsresultat. Du har inga problem med att jobba effektivt vid stunder av högre arbetsbelastning och du besitter även förmågan att prioritera rätt bland dina uppgifter. Du visar en professionalitet mot dina kollegor och har lätt för att samarbeta med dessa men du är också bekväm med självständigt arbete. Till sist tror vi att du har god datorvana och kunskap om olika dokument- och ärendehanteringssystem.

Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:

  • Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett års arbetslivserfarenhet som registrator
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
  • Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Meriterande:

  • Kunskap och erfarenhet av både arkiv- och registraturfrågor

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till och med 2025-01-31. Start: 2024-10-01.

Ansökan

Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Linn Willberg som kan nås på mejl linn.willberg@perido.se . De flesta frågor eller funderingar kan du hitta svar på under perido.se/vanliga-fragor/. Om du fortfarande inte hittat svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34724 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se